професионален домоуправител
Публикувано: 13 May 2011 - 10:15
Публикувано: 13 May 2011 - 10:34
Публикувано: 13 May 2011 - 10:53
Публикувано: 13 May 2011 - 12:43
Е, ако е някой тузарски блок, на които не им пука за парите и не им се занимава да плащат един път месечно тока, водата, асансьора и за чистачката, да наемат ако искат и Гиньо Ганев

Публикувано: 13 May 2011 - 15:39
Публикувано: 13 May 2011 - 21:56
Ти какво разбираш под дискусия? Аз си давам мнението, не виждам "спам". А че не пиша това което искаш да видиш, е твой проблем.Аз незнам защо имате такова скептично мнение по тази тема и гледате да и правите спам.Ако нямате интерес не го правете други може да се заинтересуват и да се проведе дискусия да се научат някой неща
Публикувано: 15 May 2011 - 10:19
Публикувано: 15 May 2011 - 10:33

Публикувано: 15 May 2011 - 13:11

Публикувано: 15 May 2011 - 19:10

Публикувано: 15 May 2011 - 19:18
Мисленето му е къде, къде по-различно и не мисля, че това нещо може да се наложи у нас.
Ако се наложи то ще е просто на много малко места.
Публикувано: 15 May 2011 - 23:04
Искам да се допитам до живущите и имащи взаимоотношения с "Оркид Хилс "- Варна,
коплекс Възраждане.
/ питането е за мои познати/
1.Закупили са жилище в строеж.
2.Вноските по договора са били коректни.
3.Акт 16 е излязал от около преди година
4."Оркид Хилс" по договор преди 5дни са изпълнили довършителните
дейности обвързани с договора по апартамента.
5.Ключовете за същия ги сдават на собствениците при подписване на
протокол /приемо-предавателен/ преди 5 дни
НО,изискват суми /такси/ "за поддържане за общите части" по 42 лв на месец от периода,
когато е издаден акт 16 ???
12месеца X 42 лв =504 лв + неустойки
Собствениците не са били във владение на имота си - не са имали ключове преди този протокол,
двустранно подписан преди 5 дни !
Сами можете да си направите преценка нали

Публикувано: 15 December 2011 - 15:19
Бих искала да се включа по темата относно използването на фирма за професионален домоуправител. Не съм съгласна, че в България няма фирми и добри специалисти, които да предлагат тази услуга. Напротив! През последните години тази услуга навлиза все повече и се отвори една изцяло нова пазарна ниша. Както и да е. Който наистина иска да намери подходяща, компетентна и доказана фирма, със сигурност ще успее.
Независимо дали става въпрос за малка кооперация от 15-20 апартамента или по-голям жилищен блок, цената може да се съобрази с нуждите и изискванията на живеещите. Мисля че, това е много добра услуга, която в наши дни ни е безкрайно полезна. Всички знаем какви са главоболията за един домоуправител и как все по-рядко хората имат нерви и време да се занимават с тези задължения.
Ако все пак някой се интересува от повече и по-специфични въпроси относно услугата, пускам следния линк: http://www.plhome.ne...-професионалния
Публикувано: 03 January 2023 - 18:53
Задължително външна фирма трябва да се ползва от моя опит. Нашата кооперация е в София. Миналата годината сменихме двама домоуправителя, включително и един от най-големите, може би се сещате за коя фирма говоря ...
Когато имат много клиенти изобщо не си вършат работата качествено. Сега сме с БГ вход и се надявам да успеем да изкараме цяла година с тях, пък ако си заслужава ще продължим. Повече информация за услугите им има на техния сайт.
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители