Jump to content

Статия: Сините екрани (BSoDs)


Aquarius

Препоръчан пост

Изтеглих си най-новия Flash Player 11....... нещо си и пак ми прави същите катерици.А за драйверите не знам как да ги проверя.Ако може ми кажи как става защото не съм кой знае какъв компютърджия :D в момент на ограмотяване :D
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 159
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ако нищо не е обновявано от години, тогава кой и коя версия на броузер използваш (Internet Explorer, Firefox, Opera..). Ако версията е стара може да прави проблеми с новия флаш плеър. И можеш ли да обясниш при кой обстоятелства ти забива машината, какво правиш преди да се случи, примерно гледаш филм, сърфираш и т.н.?
Link to comment
Сподели другаде

Ами благодаря за всичко,но той отиде на преинсталация и казаха че си е сринал уиндоуса.той не беше преинсталиран от 2 години : D благодаря за всичко отново :)
Link to comment
Сподели другаде

Сринала се Windows, чушки! Ако си им го връчил за тест и диагностика и те са решили да го преинсталират, то почти ти гарантирам, че са го направили, защото ги е домързяло и са използвали класическото оправдание за скапана операционна система.

Бих те посъветвал да прочетеш ръководствата за преинсталация на Windows тук във форума и занапред да не даваш грешни пари на некомпетентни сервизи.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Като гледам, произволни сини екрани спокойно си стават от изтекли/подути кондензатори...Имам тука на едно дъно 2 броя такива и прави най-разнообразни и нелогични проблеми...Сега чакам да взема нови, качествени и да ги сменя...
Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Здравейте,от доста време имам проблеми със сини екрани,преинсталирах Windowsa,и след известно време съвсем неочаквано пак започнаха сини екрани.

За всеки случай съм качил Memori.dmp,това е линка: http://www.megaupload.com/?d=IHKASZL2

Благодаря Ви

Link to comment
Сподели другаде

В темата има дадени линкове към приложения за тестване на различните хардуерни компоненти. Можеш да ги използваш. Да не говорим, че няма информация и за температури и напрежения така или иначе.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Здравейте!От 2 години имам проблем със сините екрани.Когато е студено в стаята (зимно време) компютъра не се включва,а дава сини екрани докато позагрее http://alfa.kachi-sn...1327241493h.JPG Много бих се радвал,ако някой може да ми помогне с нещо.
Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...