meniak Публикувано Октомври 23, 2009 Report Share Публикувано Октомври 23, 2009 Здравейте, Никога не съм се доверявал на руския софтуер и не само, но вижте на какво пападнах http://drp.su/.Първоначално като прочетох какво прави си казах "поредната руска тапотия" но я свалих за тест. Пробвах я на черети компютъра до сега - откри и инсталира абсолютно всички драйвери и интересното е че компютрите си работят без проблем. За мене е доста голямо удобство. Идва някои клиент които няма драйвери или ги е изхвърлил щото не му трябват и вместо да започвам да крастосвам интернета за драйвери, пускам тази програма и тя ми спестява доста време и ядове. Ако я ползвате какво е вашето мнение - предимсва/недостатаци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 23, 2009 Report Share Публикувано Октомври 23, 2009 Аз съм използувал друга подобна програма К-sistems,от която съм доволен.Като си преинсталирах Уиндоуса просто си пуснах диска откри какви драйвъри ми трябват инсталирах ги ,и всичко е ок досега.Видях и това творение което ми се стори подобно така ,че смятам ще е доста полезно и удобно за работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Ноември 4, 2009 Report Share Публикувано Ноември 4, 2009 Здравейте, Никога не съм се доверявал на руския софтуер и не само, но вижте на какво пападнах http://drp.su/.Първоначално като прочетох какво прави си казах "поредната руска тапотия" но я свалих за тест. Пробвах я на черети компютъра до сега - откри и инсталира абсолютно всички драйвери и интересното е че компютрите си работят без проблем. За мене е доста голямо удобство. Идва някои клиент които няма драйвери или ги е изхвърлил щото не му трябват и вместо да започвам да крастосвам интернета за драйвери, пускам тази програма и тя ми спестява доста време и ядове. Ако я ползвате какво е вашето мнение - предимсва/недостатаци? По-добре си направи Windows с всички вградени драйвери и не се занимавай с глупости. http://driverpacks.net/driverpacks Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2009 По-добре си направи Windows с всички вградени драйвери и не се занимавай с глупости. http://driverpacks.net/driverpacks Мерси за съвета но като се замисля разликата между DriverPack Solution и Windows-a с драиверите е че ще използвам два диска вместо един. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 Мерси за съвета но като се замисля разликата между DriverPack Solution и Windows-a с драиверите е че ще използвам два диска вместо един. В голяма грешка си,защото с някои модели лаптопи ще имаш проблеми заради Сата райд контролера на дъното.Като вградиш Mass Storage инсталацията ще си мине без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Ноември 6, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 В голяма грешка си,защото с някои модели лаптопи ще имаш проблеми заради Сата райд контролера на дъното.Като вградиш Mass Storage инсталацията ще си мине без проблеми. На един нормален потребител които иска след работа да си почати и да изгледа някои филм Сата Райд контролера не му трябва и затова го исключам и инсталацията си минава без проблем.Човек които знае че на компа му има такова животно Сата Раид контролер и за какво служи - не вярвам да иде при някои да му преинсталира компа а тои сам ще си сварши работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 На един нормален потребител които иска след работа да си почати и да изгледа някои филм Сата Райд контролера не му трябва и затова го исключам и инсталацията си минава без проблем.Човек които знае че на компа му има такова животно Сата Раид контролер и за какво служи - не вярвам да иде при някои да му преинсталира компа а тои сам ще си сварши работата. Ще го изключиш или смениш ако може.Иначе какво правим? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Ноември 7, 2009 Report Share Публикувано Ноември 7, 2009 Някои знае ли каква е разликата между HOME версията и PROFESIONAL на програмата DriverPack Solution 9 не говоря за това,че е платена,а за самите функций. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост