aslam Публикувано Октомври 22, 2009 Report Share Публикувано Октомври 22, 2009 Здравейте,донесоха ми камера apm 571162,но без диск за инсталиране.Някой ако може да помогне,никъде не откривам драйвери за нея.Много благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 22, 2009 Report Share Публикувано Октомври 22, 2009 Здравейте,донесоха ми камера apm 571162,но без диск за инсталиране.Някой ако може да помогне,никъде не откривам драйвери за нея.Много благодаря.Windows не намира ли сам драйвери, не може ли да я инсталира? С коя версия на Windows си? Кофтито е, че на сайта им няма драйвери за камерата, ще трябва да им пишеш по e-mail да ти ги пратят евентуално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aslam Публикувано Октомври 22, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2009 Със windows xp съм,но не съм много на ти с компютрите.Така че не знам дали може чрез windows да се изтеглят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 22, 2009 Report Share Публикувано Октомври 22, 2009 Със windows xp съм,но не съм много на ти с компютрите.Така че не знам дали може чрез windows да се изтеглят.То не че и аз съм много на "ти"... При включване на камерата какво се случва - не ти ли съобщава за намерен нов хардуер и да се опита да намери драйвери? Другият вариант е да пратиш електронно писмо до фирмата с молба за драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aslam Публикувано Октомври 25, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2009 Мерси,ще опитам с писмо до фирмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост