Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте... пак съм аз ;) Този път проблема ми е свързан с вентилатора на процесора... търсих из магазините в Бурас, из интернет не мога да намеря вентилатор за CPU Celeron - 1200mhz intel fcpga2 ... та въпроса ми е мога ли да купя др вентилатор и да го сложа на процесора.....
Сподели другаде

Здравейте... пак съм аз ;) Този път проблема ми е свързан с вентилатора на процесора... търсих из магазините в Бурас, из интернет не мога да намеря вентилатор за CPU Celeron - 1200mhz intel fcpga2 ... та въпроса ми е мога ли да купя др вентилатор и да го сложа на процесора.....

Този охладител би трябвало да стане (Socket 478). За по-сигурно дай точния модел на процесора. Предполагам, че би трябвало да се намери и в Бургас, като им казваш за какъв процесор ти трябва.

Видеокартата смени ли? Каква сложихте?

Сподели другаде

Този който ми препоръчахте предната тема :))) нз точния модел на процесора на гаранционната карта пише

CPU Celeron - 1200mhz intel fcpga2

Сподели другаде

Този който ми препоръчахте предната тема :))) нз точния модел на процесора на гаранционната карта пише

CPU Celeron - 1200mhz intel fcpga2

Свали от тук програмата CPU-Z 1.52 и я инсталирай. Тя ще ти даде данни за процесора. Може да снимаш прозореца с данните и да качиш снимката тук.

Сподели другаде

По - преди предложеният от мен няма да стане. Тук намерих един охладител на поносима цена: Cooling Fan SPIRE Socket A/370, 5F271B1L3 - 14,15 лв. Може да си поръчаш да ти доставят един с куриер.
Сподели другаде