regbor Публикувано Октомври 20, 2009 Report Share Публикувано Октомври 20, 2009 Здравейте. Имам проблем с една камерка.Има драйвери,обаче като пусна скайп, никой не може да ме види.Странното е , че аз се виждам долу на малкия екран (долу вляво на скайп)Обаче на другите им показва черен екран.Някакви идеи?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 20, 2009 Report Share Публикувано Октомври 20, 2009 Разрешил ли си видеото по скайп?Влез в настройки->видео->Разреши видео по скайп (сложи отметка). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Октомври 20, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2009 Естествено, че съм го разрешил! Всички настройки са наред, включително изписва "This device is working properly." Другаде е проблема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Октомври 20, 2009 Report Share Публикувано Октомври 20, 2009 Това само при един потребител ли е ? - ако е така проблема може да е в него.Как се чувате по скайпа, след като пуснеш камерата.почвали да прекъсва звука или не какви страни аномалии? - ако има най-вероятно или ти дропи нета или ъплодваш много и нямаш възможност да ъплоднеш видео.проблема може да е в интернат връската на някоя от странитеИ последно което се сещам е да погледнеш DX,твоя и на отсрещната страна.Win+R(Run прозореца от start менюто)>пишеш dxdiag.exe> натискаш ОКОтиваш на меню Network,би трябвало на всички .dll файлове да имаш Ок.ако имаш некръвен проблем с DX там ще пише.(може и защитната ти стена да блокира видео потока) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 20, 2009 Report Share Публикувано Октомври 20, 2009 От колко време е проблема.Да си инсталирал някакви програми или деинсталирал.Като цъкнеш на камерата (иконата) работили?Дай малко инфо за ОС,от кога си с ОС,наскоро ли си го инсталира,девствена ли е ОС или модифицирана?Така без инфо неможем ти помогнем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lefterow Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Здравейте. Имам проблем с една камерка.Има драйвери,обаче като пусна скайп, никой не може да ме види.Странното е , че аз се виждам долу на малкия екран (долу вляво на скайп)Обаче на другите им показва черен екран.Някакви идеи?? Деинсталирай,рестартирай компа и пак инсталирай SKYPE-проблема е решен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост