regbor Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Интересно ми е, дали е възможно да се използва камерата на Nokia N96 или на Samsung S8300, вместо камерата на компютъра чрез USB кабел?! Някой има ли идея дали, и как може да стане?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Може с програмата Mobiola® Web Camera, но е платена. Има и пробна версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Октомври 19, 2009 Report Share Публикувано Октомври 19, 2009 А за Nokia 3110 classic има ли такава програма ,защото Mobiola® Web Camera не става. Защото моя телефон не поддържа sis. формат.(май няма нали ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 19, 2009 Report Share Публикувано Октомври 19, 2009 Някои телефони имат такава функция "уебкамера" при включване на USB-кабел. Например на майка ми телефона Alcatel OT-C 701 при включване към компютъра с кабел има няколко функции за избор, между които е и споменатата. Пробвах, обаче не можах да се оправя, софтуер инсталирах, драйвери и не знам... В инстр. по експлоатация пише, че има "уебкамера", ама как става точно не пише. Ако за тази "Нокия" има споменато, че поддържа тази функция, значи може да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Октомври 19, 2009 Report Share Публикувано Октомври 19, 2009 Благодаря за информацията ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост