Jump to content

Проблем с Windows

vampira96

Препоръчан пост

Щом казваш, че е след pes2010, защо не пробваш да го махнеш (като предварително си съхраниш някъде сейфовете) и да видиш, дали няма да се оправят нещата... Не че сигурно не си се сещал, но все пак... За какви кодеци става въпрос: видео ли, аудио ли? С предна тяхна версия, има ли проблем? Можеш да пробваш временно да ги махнеш и да караш на плеъри с вградени такива, или да върнеш старите... Може и "не-знам-си-каквото" да оказва някакво влияние... Да се получава ефект тип "боздуган" (водка + бира) за OS... Проблема все ще е в конфликт между нещата които си инсталирал, мисля...
Сподели другаде

Щом казваш, че е след pes2010, защо не пробваш да го махнеш (като предварително си съхраниш някъде сейфовете) и да видиш, дали няма да се оправят нещата... Не че сигурно не си се сещал, но все пак... За какви кодеци става въпрос: видео ли, аудио ли? С предна тяхна версия, има ли проблем? Можеш да пробваш временно да ги махнеш и да караш на плеъри с вградени такива, или да върнеш старите... Може и "не-знам-си-каквото" да оказва някакво влияние... Да се получава ефект тип "боздуган" (водка + бира) за OS... Проблема все ще е в конфликт между нещата които си инсталирал, мисля...

Ъпдейт на информацията на outpost за различните приложения имах предвид, включваща кодеци, антивирус и т.н. Не че самите кодеци са виновни. Кодеците никога не са правили проблем. Не съм махнал играта , защото ако махна нея, трябва и оутпост да махам, net framework 1.1. и него да махам, който инсталирах преди 2 дена, защото една игра го изискваше+ ъпдейтите на майкросфт за него (по метода на изключване), а не се знае дали е оттях. За това питам, ако при някой са изскачали подобни съобщения или грешки в еvent viewer,на какво може да се дължат. И най-вече тази faulting module shell32.dll .

И аз мисля, че нещо влиза в конфликт, но пък не ми се премахват приложения. Ако не открия обаче от какво е и се появи същата грешка отново, ще махам

Сподели другаде

Здравейте,

Може ли малко помощ във връзка с конфигурирането на SATA контролера в IDE режим.

Това от къде става, защото си се ровя от доста време тук в BIOS-a и не мога да намеря къде е. Може ли някой да ме ориентира.

Намерих че версията на BIOS-а ми е : BIOS version W6570NMS V5.8 080204

Намерих и място - IDE Function Setup от където може да е, но не намирам точно това което казахте по-горе.

Благодаря ви много предварително.

Сподели другаде

Здравейте,

Може ли малко помощ във връзка с конфигурирането на SATA контролера в IDE режим.

Това от къде става, защото си се ровя от доста време тук в BIOS-a и не мога да намеря къде е. Може ли някой да ме ориентира.

Намерих че версията на BIOS-а ми е : BIOS version W6570NMS V5.8 080204

Намерих и място - IDE Function Setup от където може да е, но не намирам точно това което казахте по-горе.

Благодаря ви много предварително.

Какви точно възможности има в това меню? Ако разполагаш с книжката за дъното - погледни какво пише там...или на съответното място в сайта на производителя.

Сподели другаде