doktor_haus Публикувано Октомври 16, 2009 Report Share Публикувано Октомври 16, 2009 значи имам usb клавиятура която е мултимедийна, обаче не иска да испалнява някой команди който са сварзани със звука, в смисал да пуска плеяра и да сменя песните, и дава пауза и ощте някой нещта, драйварите са инсталирани от диска както трябва да са обаче пак не ебаат, начи клавиятурата не я знам точно как се води за това щте дам нейна снимка http://img240.imageshack.us/img240/2734/genata1847.jpg Ако може давайте савет как да направя да ми бачка сичко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Октомври 16, 2009 Report Share Публикувано Октомври 16, 2009 Клавиатурата освен драйвър има ли някаква програма за настройка на бутоните? Аз също имам мултимедийна клавиатура(безжична A4Tech),но не съм инсталирал драйвър - не ми се занимаваше - и дори така работят бутоните за регулиране на звука,както и за калкулатора и търсачката. Нали не си премахнал уйндоуският медиаплейър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 17, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Клавиатурата освен драйвър има ли някаква програма за настройка на бутоните? Аз също имам мултимедийна клавиатура(безжична A4Tech),но не съм инсталирал драйвър - не ми се занимаваше - и дори така работят бутоните за регулиране на звука,както и за калкулатора и търсачката. Нали не си премахнал уйндоуският медиаплейър? не абсолутно всичко си стой нищто не съм махнал страното е че на стария ми компютър бачкаха а отказваха някой букви а на тоя бачкат а отказват копчетата за мултимедия единствената разлика е в дъното между двата компютара че на оня е асус а на този сега е msi поне така пише Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 17, 2009 Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Ако си с WinAmp трябва да направиш настройките:WinAmp-> Options->Preferеnces->Global Hotkeys ->за да определиш hotkey цъкаш в полето hotkey и избираш от падащото меню Action дадената команда.После натискаш Add. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 17, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Ако си с WinAmp трябва да направиш настройките:WinAmp-> Options->Preferеnces->Global Hotkeys ->за да определиш hotkey цъкаш в полето hotkey и избираш от падащото меню Action дадената команда.После натискаш Add. пробвах обаче пак не стана, абе май май щте се сменя клавиятурата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост