Jump to content

Проблем с USB клавиатура

Препоръчан пост

значи имам usb клавиятура която е мултимедийна, обаче не иска да испалнява някой команди който са сварзани със звука, в смисал да пуска плеяра и да сменя песните, и дава пауза и ощте някой нещта, драйварите са инсталирани от диска както трябва да са обаче пак не ебаат, начи клавиятурата не я знам точно как се води за това щте дам нейна снимка

http://img240.imageshack.us/img240/2734/genata1847.jpg

Ако може давайте савет как да направя да ми бачка сичко

Сподели другаде

Клавиатурата освен драйвър има ли някаква програма за настройка на бутоните? Аз също имам мултимедийна клавиатура(безжична A4Tech),но не съм инсталирал драйвър - не ми се занимаваше - и дори така работят бутоните за регулиране на звука,както и за калкулатора и търсачката. Нали не си премахнал уйндоуският медиаплейър?
Сподели другаде

Клавиатурата освен драйвър има ли някаква програма за настройка на бутоните? Аз също имам мултимедийна клавиатура(безжична A4Tech),но не съм инсталирал драйвър - не ми се занимаваше - и дори така работят бутоните за регулиране на звука,както и за калкулатора и търсачката. Нали не си премахнал уйндоуският медиаплейър?

не абсолутно всичко си стой нищто не съм махнал страното е че на стария ми компютър бачкаха а отказваха някой букви а на тоя бачкат а отказват копчетата за мултимедия единствената разлика е в дъното между двата компютара че на оня е асус а на този сега е msi поне така пише :)

Сподели другаде

Ако си с WinAmp трябва да направиш настройките:

WinAmp-> Options->Preferеnces->Global Hotkeys ->за да определиш hotkey цъкаш в полето hotkey и избираш от падащото меню Action дадената команда.После натискаш Add.

Сподели другаде

Ако си с WinAmp трябва да направиш настройките:

WinAmp-> Options->Preferеnces->Global Hotkeys ->за да определиш hotkey цъкаш в полето hotkey и избираш от падащото меню Action дадената команда.После натискаш Add.

пробвах обаче пак не стана, абе май май щте се сменя клавиятурата :D

Сподели другаде