niks_17 Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Здравейте!С Vista съм и наскоро ми преинсталираха уиндоуса.След това когато оставя лаптопът по-дълго време включен без да мърдам мишката той заспива и след още малко време преминава в режим SLEEP.Предполагам че са променени някои настройки след преинсталирането.Моля ви кажете какво да правя?Как да направя така,че след като заспи да не преминава в режим SLEEP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Sleep=спя. Control Panel->Power options->на избраният power plan цъкаш Change plan settings Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niks_17 Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Естествено че знам какво значи sleep,но и режима при който лампичката ми мига червено се нарича така. Благодаря ти Itzo 1994!Предложеното от теб стана! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост