Jump to content

Препоръчан пост

Добре някой може ли да ми предложи свястно захранване че не им разбирам.

И коя видеокарта е по-хубава от горните две за Gaming също май прочетох че ако си сменя захранването ще има нужда да сменям и процесор :crosseyes1:

Сподели другаде

Значи да обобщим до момента..

Мога да сложа онези видеокарти които Nazikov ми е предложил без да сменям захранване.

Но пък ще е по-добре ако сложа захранване и видеокарта.

Машината е от Техномаркет /Велико Търново/ подарък ми е за предишния рожден ден.

Ползвам го на Варна защото живея там и играя за Баскетболния отбор но това няма значение.

Лично аз харесвам варианта в който слагам видеокартата и некупувам захранване.

Просто тренирам почти през целия ден и имам МНОГО-МАЛКО време да седя пред PC.

За това не ми се дават още 100+ лева като мога да мига и без ново захранване.

Все пак вие разбирате много повече от мен и аз естествено ще ви се доверя.

Вижте моето мнение и кажете да купувам ли само видеокарта или да взема видеокарта + захранване.

ПП:Има ли шанс в техномаркет-а в Варна да ми сложат новата видеокарта /копуван е в Велико Тръново/

Ще трябва да питаш в магазина - кажи им, че искаш да направиш ъпгрейд с нова видеокарта да ти кажат как стоят нещата с гаранцията. Ако искаш тогава вземи "енергоспестяващата" на ASUS дето ти предложих по-горе и това е. По-добрият вариант е и ново захранване с оглед бъдещ ъпгрейд, но и с това тази карта ще върви. Все пак ще можеш да играеш игри, докато сега почти не можеш практически.

Допълнено: Търсиш захранване? Това ще ти служи за по-дълго време.

Сподели другаде

След 30 минутно разгорещено обсъждане с един мой приятел по скайп отидохаме на мнение че няма да има проблем ако взема само ASUS-a :)

Все пак ако някой друг има да ме посъветва още нещо нека говори сега :D

Много ви благодаря за помоща супер сте готини всичките <3

Сподели другаде