defteros Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Първо се извинявам ако дублирам тема. Проблемът е следният. Обикновено при Run-cmd -netstat следователно n - b -a и т.н. би трябвало да излизат конекциите и ай пи адресите на тези с които си пиша в скайп. Ай пи адреса на едно момиче ми трябваше понеже не бях сигурен откъде ми пише и реших да използвам този начин, макар че се оказа много по лесно с ABV - то и хисторито, но да не се отклонявам от темата. 1. При изписване на netstat излиза някаква информация, не съм много запознат, но определено знам че ни би трябвало да ми изписва - ESTABLICHED. 2. При опит обаче да изведа някаква информация чрез комнадите n - b- a- ми изписва "netstat-n is not recognized as an internal or external command operable program or batch file Не мога да разбера къв е проблема. Което ме навежда и на мисълта да бе ни да имам проблем с някой от портовете. Благодаря предварително за отговорите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Напиши netstat help и виж командите."netstat-n is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" няма нищо общо с портовете, просто не си въвел правилна команда.Пробвай с netstat -a. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Пробвах - но не става. И при потребителски и при администраторски акаунт, ако това има значение, резултат е същият. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Има интервал netstat -a/n/b. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Очевидно това бил проблемът...сега вече ми извежда някаква информация. Ако може да ми дадети линк, като цяло за командите и възможностите на нетстата ще ви бъда страшно задължен, но да е на български понеже съм скаран с английският.Разбирам много малко да не кажа почти нищо от това, което ми излиза...нещо като за начинаещи... Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 15, 2009 Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Погледни тук , има доста интересни неша .-> http://193.192.57.240/po/courses/mrezi/HTML/section4_theme4.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост