skeptik Публикувано Октомври 13, 2009 Report Share Публикувано Октомври 13, 2009 От няколко месеца имам този проблем и вече нз как да го оправя . Като дам да си изчистя кошчето ми дава тази грешка , а като отворя кошчето ми дава ,че е празно. Пробвах с какви ли не програми и не се оправя , а не ми се преинсталира win само за едно кошче . Ако някой може да помогне ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Октомври 13, 2009 Report Share Публикувано Октомври 13, 2009 http://support.microsoft.com/kb/131702 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 13, 2009 Report Share Публикувано Октомври 13, 2009 Като за начало можеш да провериш за грешки всички дялове и същевременно ги поправиш. Спираш всички излишни програми, затваряш всички отворени папки и файлове. Отваряш My Computer, десен клик върху дадения дял -> Properties -> Tools -> Check Now... -> поставяш отметка на Automatically fix file system errors и кликаш Start. Ако правилно си затворил всички файлове, папки и програми и няма процес, който да пречи на проверката, то само на C: ще има нужда от рестарт, за да се извърши тя, останалите ще се проверят, без да има нужда от рестартиране на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Не се оправя . Според мен нещо яко е бъгнало -показва ми ,че има 48 файла , а като отворя коша е празен . Дам ли му "empty ... "ми изписва горната грешка . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Направи ли това, което написах? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Да, като се рестартира си направи проверка , но пак си я има грешката :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 А като отидеш в C:\RECYCLER , има ли някакви файлове.Трябва да разрешиш скритите папки да се показват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 14, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Разрешил съм да се виждат , но не я намирам . Веднага като се влезе в" Local Disk C:\ "ли трябва да е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 Извинявам се .Защитени файлове на операционната система , тази отметка махни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 15, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Ооооо , най -накрая !! Много ти благодаря "darco " , след 7 месеца с какви ли не опити се оправи . БЛАГОДАРЯ ТИ отново :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост