Jump to content

Проблем със звука

slavi

Препоръчан пост

Здравейте,

Днеска пускам си компютъра и ми излезноха няколко грешки, нямам звук в сайтове за клипове, и в WinAmp.Ще сложа и грешките ако някои може да помогне.Реших да рестартирам компютъра преди това имах звук в winamp-a а в сайтове за клипове нямам.Рестартирах и ми излезна тази грешка която е от Winamp.Другата решка се появи в самото пускане на системата, след рестарта грешката си остана.

post-3271-12554089133508_thumb.jpg

post-3271-12554089304429_thumb.jpg

Сподели другаде

Здравейте,

Днеска пускам си компютъра и ми излезноха няколко грешки, нямам звук в сайтове за клипове, и в WinAmp.Ще сложа и грешките ако някои може да помогне.Реших да рестартирам компютъра преди това имах звук в winamp-a а в сайтове за клипове нямам.Рестартирах и ми излезна тази грешка която е от Winamp.Другата решка се появи в самото пускане на системата, след рестарта грешката си остана.

Опитай да възтановиш системата със System Restore.

Ако,не се оправи преинсталирай аудио драйверите.

Може да инсталираш програмата Everest Ultimate и да направиш една диагностика на компютъра.

Сподели другаде

System Restore мисля, в краен случай ако не помогне нищо друго.Как да премахне сегашните аудио драйверите, и да сложа нови.Everest я имам какво да проверя ?
Сподели другаде

System Restore мисля, в краен случай ако не помогне нищо друго.Как да премахне сегашните аудио драйверите, и да сложа нови.Everest я имам какво да проверя ?

Връщането със System Restore не е в "краен случай" за поправане и възтановяване на системата. Нищо няма да навреди ако върнеш назад с един ден от момента на възникналия проблем!

Преди да преинталираш или премахваш адио драйвери провери с Еверест какви драйвери и кодеци има инсталирани и кои са проблемни. Това може да се провери и с Computer Management->Device Manager->Sound,video and game controllers.

Не препоръчвам да премахваш драйвери,а да ги поправиш!

Сподели другаде

Компютъра ми е чист редовно сканирам с двете програми.Сега като си пуснах компютъра имам звук и всичко е ок.Computer Management къде да го намеря ?
Сподели другаде

Ами каквото ми е нужно си го имам, не искам нови неща и актуализация.Драйверите като цяло не са от години карам с едни и същи и така и до ден днешен.Не обновявам системата както казах, защото системата ми е пиратска, а и не мисля да давам пари за нещо което не си струва.Вярно е , че си има и минуси но така е положението поне при мен.
Сподели другаде

Ами каквото ми е нужно си го имам, не искам нови неща и актуализация.Драйверите като цяло не са от години карам с едни и същи и така и до ден днешен.Не обновявам системата както казах, защото системата ми е пиратска, а и не мисля да давам пари за нещо което не си струва.Вярно е , че си има и минуси но така е положението поне при мен.

Това, че Уиндоуса ти е нелегален, не означава, че не може да ъпдейтваш.Пък и да не говорим, че половината от ъпдейтите са hotfix-ове.

Сподели другаде

Ами каквото ми е нужно си го имам, не искам нови неща и актуализация.Драйверите като цяло не са от години карам с едни и същи и така и до ден днешен.

А наясно ли си защо е важно да се правят актуализации на операционната система (че и драйверите в някои случаи)? Всъщност най-вероятно не си, защото ако знаеше, нямаше да си така лекомислен.

Бих ти препоръчал най-малкото да си обновиш драйверите на звуковата карта.

а и не мисля да давам пари за нещо което не си струва.

Не схванах смисъла на това.

Сподели другаде

Ами не знам как да ги обновя, ще съм благодарен ако ми помогнете.Не мисля, да давам пари за операционна система защото е пълна с проблеми от към сигурността.Ще се обоснова значи направиха Windows XP след време дойде на мода Windows Vista твърди се, че проблемите които ги е имало при Windows XP са премахнати при Vista.Но след това се появи Windows 7 още след излизането няколко месеца след това беше пробита.Уж тя е по добра от предшествениците Windows XP/Vista но и нея я пробиха още в началото.Защо човек да дава пари за нещо несигурно.Ти би ли купил нещо което не си струва като цяло ? Не е само заради това от доста време Microsoft доказват колко са нескопосани в това което правят.Една система немогат да направят като хората, не че аз мога но защо са започнили нещо като немогат да го направят както трябва.Поне като се предлага нещо да е както трябва или на прилично ниво.
Сподели другаде