draco_volans Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Това е проблем на самите сайтове, от които сваляш - не указват на браузера какво всъщност сваля... и той (горкият) го отваря като текст... Опитай с Opera да дадеш десен бутон върху линка за сваляне и да избереш "Запиши от връзката като..." При това положение, би трябвало свалянето да започне. Ако ти изпише грешка, пробвай да дадеш "Наново" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Хубаво, ама иска тип по MIME, ако правилно съм следвала инструкциите ти. При мен е на БГ и леко се обърках май. Та не знам какъв тип да посоча... От Softvisia исках да свалям. Но преди не ставаше и от Macromedia za flash player, щото и видео не щеше да отваря. Добре, че имах ехе файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Вляво на отметката за премахване на разширенията има поле за бързо търсене. Ако в него напишеш въпросното разширение и в полето отдолу се покаже ред, в който разширението фигурира, то значи е въведено както трябва и единствено трябва да избереш да се показва диалоговия прозорец за сваляне. Ако това вече е направено, значи няма какво повече да сториш. Ако в полето за търсене напишеш разширението и в долното поле не се появят никакви открити резултати, тогава ще трябва да го добавиш и да попълваш MIME и прочее. В текущия случай става въпрос за exe, което разширение трябва да фигурира по подразбиране в Opera. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 А кое трябва да е въпросното разширение? Аз посочих това, което се появи, след като махнах отметката...application/annodex anx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Разширението е това, което се опитваш да сваляш. В твоя случай с uTorrent става въпрос за "exe". Дано тези шотове внесат малко яснота какво трябва да направиш и какви трябва да са настройките:http://ploader.net/files/45eb21df7755ded8e7802f5f31884fb2.png http://ploader.net/files/967e539676042e8ea90109d9e4f23947.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Опитах няколко пъти, следвайки вашите указания, но не се справих. Сега преинсталирах Опера и всичко е наред. Иначе Опера лети в сравнение с Мозила и ИЕ. Сега да видим какви добавки има... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 И при мен е така, но с тази разлика, че ми се заключи отцията за запомняне и сега всеки път ми се появява това съобщение. Не съм се замислял от къде да го оправя. Ако случайно знаете как да го оправя, казвайте, че не ми се търси сега спрециално... И аз имам този проблем с опцията за запомняне - неактивна е и всеки път като свалям торент ми се появява това съобщение. Когато кликна върху бутона Отвори, ми се отваря и нова страница - Сваляне. Много е дразнещо и не знам от къде да го оправя. Опитах всичко, описано тук, но не се получи. Операта е 12.02. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Влизаш в опера ! Отиваш на настройки ! След това ти се отваря прозорец.Отстрани отиваш на Download.Има 5 таба горе отиваш на последния Advanced ! Избираш папка за запаметяване, и намираш torrent.Натискаш два пъти върху него. Излиза прозорец На него избираш Save to disk и отдолу има кутийка Do not ask for folder.... Слагаш отметката и избираш папка ! След което слагаш отметка на Open With Default Aplication.. След това даваш ОК и ОК. И пиши какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Няма промяна - положението е същото :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Във втората снимка има кутийка "Запомни занапред и вече не ме питай" сложи отметка на нея и направи стъпките от коментар #23. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Във втората снимка има кутийка "Запомни занапред и вече не ме питай" сложи отметка на нея и направи стъпките от коментар #23.Мисля, че вече казах, че не е активна и не мога да сложа отметка. Всъщност точно това ми е единия от проблемите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Инсталирах опера, всичко ми беше активно, и първо тествах тези стъпки по-горе и при мене стана не виждам причина и при другите да не стане. Защо не преинсталираш Операта ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Преинсталирах няколко пъти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Преинсталирах няколко пъти А изтри ли в AppData папките на Opera? За Windows XP –C:\Documents and Settings\username\Application Data\OperaC:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\OperaЗа Windows 7 and Vista -C:\Users\username\AppData\Local\OperaC:\Users\username\AppData\Roaming\Opera Изтегли последната стабилна версия на Opera - ЦЪК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост