Jump to content

Как да настроя браузъра Опера да тегли торенти с uTorrent?

Препоръчан пост

Интересуваме как да накарам Операта да отваря торентите с uTorrent.

Също така ако можете ми предложете добавка към Операта коята да спира визуализацията на рекламите които искам.

Сподели другаде

Сваляш торента и ще ти се покаже прозорец, на който пише Download with: Opera или Use system default.Цъкаш на второто и избираш от листа с програмите uTorrent.Доста е лесно.

http://store.picbg.net/pubpic/C1/97/826c3bc504efc197.jpg

Сподели другаде

С коя версия си?

Пробвай следното:

Отиваш в

Tools->Preferences->Advanced-Downloads

оттам намираш

application/x-bittorrent

http://store.picbg.net/pubpic/A7/BB/e138bd9ec4d7a7bb.jpg

маркираш го и цъкаш edit

и избираш Open with default application

http://store.picbg.net/pubpic/E8/BA/ce396e73b14fe8ba.jpg

Сподели другаде

Версия 9.64 ?

1. Пишеш в Address-бара opera:config и натискаш Enter

2. Разклоняваш BitTorrent, махаш отметка Enable и рестартираш браузера

3. След това, отиваш в Tools -> Prefernces -> Advanced -> Download и кликаш на бутона Add

4. Правиш следните настройки:

- MIME Type: application-x/bittorrent

- File extensions: torrent

- Action: Open with default application или ръчно посочваш пътя до изпълнимия файл на торент клиента си.

5. Рестартираш браузера.

Сподели другаде

Десен бутона върху страницата -> Блокиране на съдържание -> Цъкаш върху това, което искаш да блокираш -> Препречва го червена лента -> Потвърждаваш.
Сподели другаде

До сега не ти ли е поискала Операта ъпдейт до версия 10 - при мен го направи и сега е както е на шота даден itzo1994 в пост #2 :hesthebest:

И при мен е така, но с тази разлика, че ми се заключи отцията за запомняне и сега всеки път ми се появява това съобщение. Не съм се замислял от къде да го оправя. Ако случайно знаете как да го оправя, казвайте, че не ми се търси сега спрециално... :giggle:

Сподели другаде

• 7 months later...
Здравейте! От скоро съм с Опера. При някои сваляния показва следното и не може да се свали. Опитвам същото упражнение с IE и тегленето е възможно. Някакви идеи?

post-12664-12758393164824_thumb.jpg

Сподели другаде

Проблем с настройките на файловите разширения имаш.

Oтиваш в Tools->Preferences->Advanced->Downloads->Махаш отметката от Hide File types opened with Opera, търсиш файловото разшиение във списъка->Даваш му Edit и Show Download Dialog

Готова си. :)

Сега при тегленето на файл с това разширение ще ти излиза запитване за свалянето му.

Сподели другаде