ceco987 Публикувано Октомври 11, 2009 Report Share Публикувано Октомври 11, 2009 h1! имам проблем с шрифтовете tahoma и arial. В папката фонтс имам regular файловете - tahoma.tff и arial.tff, но в skype иконите на десктоп и повечето сайтове ми дава единия шрифт на bold а другия на italic. По принцип се оправят със system restore, но махнах около 7-8 програми и около 20 папки в start menu-то и не ми се занимава да си ги правя пак... някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2009 Report Share Публикувано Октомври 11, 2009 Да си човъркал темите и/или облика на Windows с някакви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco987 Публикувано Октомври 11, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2009 не не съм... махах програми като vloader или папки от игри останали при деинсталация. не съм пипал нищо по windowsa... а дали е защото махам програми с your uninstaller ? дам.. разбрах от къде е бил проблема... бях си инсталирал left 4 dead и тази игра някак си сама решила че трябва да вземе някои шрифтове а в папка фонтс да сложи шорткътчета... и когато изтрих папката която остана след деинсталация се получи този нежелан от мен ефект.. сага тегля шрифтовете, които тази игра беше приватизирала... благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост