ozic Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Искам да запиша файл с разширение .GHO, който е 3ГБ, но ми излиза следното съобщение: Бях с Nero 7, но го махнах и сложих Nero 6, но пак не става :(. Също така искам да запиша файлове с друго разширение и размер, но не ми излиза c каква скорост да ги запиша. Полето си стои празно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Искам да запиша файл с разширение .GHO, който е 3ГБ, но ми излиза следното съобщение: Бях с Nero 7, но го махнах и сложих Nero 6, но пак не става :(. Също така искам да запиша файлове с друго разширение и размер, но не ми излиза c каква скорост да ги запиша. Полето си стои празно!То ти пише, че трябва да смениш файловата система на запис на UDF, защото по ISO както е по подразбиране, могат да се записват цели файлове до 2 GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Не съм сигурен дали е възможно, но аз като записвах по-големи неща , маунтвах и копирах от виртуалното устройство на диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 10, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Как да е сменя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Според мен може да се запише, като създадеш Image на това, което искаш да запишеш... на Nero-то нали имаше опция Create Image или нещо такова. Отдавна не съм го ползвал, но веднъж с една игра така направих, защото имаше единичен файл по-голям от 2Gb. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Как да е сменя?Отваряш програмата Nero Burning ROM: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Как да е сменя? Да не би да не ти работи добре клавишът за "я", че почти всеки път пишеш "е"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост