stonit Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Доставчика на интернет ми е СКАТ. Проблемите започнаха преди около месец и половина . В началото интернета прекъсваше много рядко ,но напоследък направо не се трае на 5-6 минути дава някъкъв error и след това се оправя . Това е непрекъснато . На 3 пъти през този период съм викал техниците , но за късмет и трите пъти ме е нямало на място да им обесня за проблемите и според тях няма проблеми . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 С толкова информация дадена, веднага ще помогнем! Кажи си операционната система, как ти идва интернета и ако можеш дай шот на грешката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Октомври 10, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 ACPI Multiprocessor PC Операционна система Microsoft Windows XP Professional Пакет на обновление на ОС Service Pack 3 NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB) 3D-ускорител nVIDIA GeForce 7300 GT интернета ми идва по кабел , но в момента не мога да кача никакви шотове просто не става , иначе дава error 678 , error676 , error 734 може и други да дава но не съм ги запомнил , даи някои саит да кача шотовете но без регистрация Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Доставчика на интернет ми е СКАТ. Проблемите започнаха преди около месец и половина . В началото интернета прекъсваше много рядко ,но напоследък направо не се трае на 5-6 минути дава някъкъв error и след това се оправя . Това е непрекъснато . На 3 пъти през този период съм викал техниците , но за късмет и трите пъти ме е нямало на място да им обесня за проблемите и според тях няма проблеми . Бегай много делече от Скат....Не си ли го разбрал досега има и други доставчици.С тях никога няма да имаш добър нет!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 www.imageshack.us (btw не знам как не можа да намериш имидж хостинг o.O ) Така...за грешките:Кодовете са за грешки, свързани с dial up връзки.Доколкото знам, СКАТ не предлагат интернет през dial up.Отвори Network Connections от Control Panel и виж дали имаш Dial Up конекции.Щом не ги използваш-изтрий ги.Също така дай десен бутон в tray-а на иконката с мрежата си, цъкни на status и избери Troubleshooting.Ще се пусне търсене на проблеми с мрежата, и ако намери-ще се опита да ги изчисти.Успех!ПС: Извинявам се, ако някои от бутоните не са, където трябва, но съм на Виста и говоря по памет за XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Октомври 12, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2009 освен предишните еррои се появиха и 678,676,619,718,и 734 стигнах до тук как да продължа по нататък http://s11.radikal.ru/i183/0910/cd/6a578f269942.jpg http://i057.radikal.ru/0910/6f/85b581aef572.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Октомври 13, 2009 Report Share Публикувано Октомври 13, 2009 Error 678 - The remote computer did not respondГрешката се появява при: Изключен мрежов кабел• проверете дали е поставен добре мрежовия кабел• проверете дали е прищипан,прегънат или премазан кабела• проверете дали е добре, не е окислена буксата• проверете дали е въведен правилно service name: Start menu --> Settings --> Control Panel --> Network connectionsкликнете с десният бутон на канекцията и Properties >service name : както трябва да е(ако не трябва да има оставете полето празно)• проверете дали работи суйча !!!Обикновено при тази грешка се вика техник на доставчика!!! Error 676/718Причината може да бъде в: - неправилно въведени потребителско име (user name) и/или парола (password);- неправилно инсталиран драйвер при смяна на мрежовата карта.• Преди да повторите опита да влезете в Интернет, проверете дали правилно въвеждате данните си и/или дали не е натиснат на клавиатурата бутона "Caps Lock" (индикатор за това е светодиод на клавиатурата, под който пише "Caps". Ако е включен - изключете го, чрез повторно натискане на бутона "Caps Lock").• Проверете дали не въвеждате потребителското си име и парола на кирилица - необходимо е да се въвеждат на латиница. Проверете от страницата на Софиянет дали не е изтекла датата на акаунта или дали не сте изчерпали предплатения си трафик.• Проверете в Start > Settings > Control Panel > System > Hardware > Device Manager дали мрежовата карта е инсталирана правилно. Error 734 - The PPP link control protocol was terminated • Грешката се появява при проблем с PPPOE протокола на компютъра. Възможно е той да е бил премахнат или това да се е случило в резултат на вируси или промяна на настройките или проблем с използванata защитна стена (Firewall).• Проверете дали протокола е инсталиран и дали не сте правили промени в настройките.Ако се наложи преинсталирайте протокола, рестартирайте компютъра и го инсталирайте наново. Error 619, "The port was disconnected."• Много рядка грешка причината обикновено е в сървъра на доставчика!!!Обикновено при тази грешка се обадете на телефонната поддръжка.!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост