nono Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Здравейте!Извинявам се предварително ако темата ми не е за този раздел!Искам да попитам искам да направя нещо за подарък.Това нещо искам да бъде диск,който като се пусне и автоматично да тръгва а нещото,което да тръгва да е примерно презентация(няква картинка от рода ч.р.д някоя песничка някоя друга картинка надписче и такива).Това мога да си го направя на powerpoint,но мога ли да го осъвместя по този начин с диска ? Или трябва някаква друга програма да използвам и коя по точно?Та това ми е мисълта Ако някой може да ми каже а даже и някаква подобна идея да даде... Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 http://pcworld.bg/115_ В твоят случай май трябва да имаш програма за отваряне на презентацията качена на диска.Ако искаш да тръгва на всеки компютър ще трябва да качиш и програмата на диска. Като качиш някоя "фрееуър" програма на диска (трябва да поддържа команден ред) , авторъна ще изглежда така ...[autorun]open=prog.exe -командата за отваряне на файла presentation1.pps Всичко това е само в сферата на предположениета, защото не съм правила такъв диск с предентация.Изчакай още някой за потвърждение, за да не изхабиш диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 nono, Разгледай темата Въпрос за запис на музика в презентация - има отговор и на твоя въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Октомври 11, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2009 Добре разгледах тези работи не съм се пробвал още ,но ще се пробвам!А ако направя клип-че на movie maker-а,който си го има в уиндолс-а ... тогава музиката ще си я има,както и снимките и това с папките и т.н. ще отпадне!Файла ,който се получава накрая ако не ме лъже паметта е WMV него мога ли да го направя да се стартира автоматично(тоест мога но пак ли с autorun.inf?) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 12, 2009 Report Share Публикувано Октомври 12, 2009 Добре разгледах тези работи не съм се пробвал още ,но ще се пробвам!А ако направя клип-че на movie maker-а,който си го има в уиндолс-а ... тогава музиката ще си я има,както и снимките и това с папките и т.н. ще отпадне!Файла ,който се получава накрая ако не ме лъже паметта е WMV него мога ли да го направя да се стартира автоматично(тоест мога но пак ли с autorun.inf?)Да, можеш (дори е препоръчително) да използваш WMV (съответно WMA, ако е само музика) файл в презентацията. Тези два формата са стандартни за повечето версии на Microsoft Windows, т. е., за тяхното възпроизвеждане не е необходимо да се инсталират допълнителни кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост