dimitar_682 Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Здравейте, имам следната молба.Преди като си посочех с мишката фаила с песента ,освен името и формата ми изписваше на мр 3 ките и битрейдите.А сега не го показва,мъчих се да направя нещо ,но не упях та молбата ми е ,ако може някой да ми подскаже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Предполагам си с Windows XP. Start -> Run -> пишеш regsvr32 shmedia.dll -> OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 9, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Много благодаря не мога да си обясня защо от самосебеси спря да ги показва,ако можеш да кажеш от какво се получава за да не го правя друг път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Нямам представа. Може някоя програма за оптимизации да го е пипнала по твое желание (заради елиминиране на проблем с невъзможност за изтриване на AVI файлове). Може някоя програма или ъпдейт да са отрегистрирали файла. Може друго да е. Не може да се каже, няма установена конкретна причина за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 9, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Да най-вероятно е от оптимизираща програма ,наскоро пробвах една да видя какво толкова прави и сигурно е от нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост