Don_Toni Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Докато си шарих из нета и ми изскочи един попап и настойчиво ме подкани да отида на почивка, гледам на вън е топло и ми се доходи на море и затова кликнах да видя офертите, а и нали юли - август трябва да се ходи някъде. Попаднах на този сайт http://eurorest.org/ изглежда ми твърде хубаво за да е истина. Прави впечетление хубавия дизайн (който може да си е готов темплейт), някакви сертификати има отдолу. Ако някой е ползвал тези услуги ще съм благодарен да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Миналата година се бях регистрирала.Отначало имаше етапи за попълване на формулярите и всичко си беше ок. След това се оказа, че за този чек трябва да се изпратят ... около 30 лв. май бяха, за да ти го издадат. След това имаше списък с обектите, за които можеше да ползваш безплатните нощувки.Първо - само няколко обекта предлагаха напълно безплатни нощувки, останалите бяха с някаква малка отстъпка.Второ - за всичките 12 нощувки трябваше да си платиш определения храноден х 12, което повярвайте ми не беше малка цифра! Аз стигнах дотам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост