snuri Публикувано Октомври 14, 2009 Report Share Публикувано Октомври 14, 2009 сложих ги тия от линка , никва разлика ... Долу до часовника имаш ли икона?Да не би звукът да е намален?Виж в сервиси те какво се стартира заедно със системата ти(имах такъв случай с нов уиндоус беше спрян)Сигурен ли си че уина ти е "девствен" да не би някой от ЕТНО да го модифицирал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 15, 2009 Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Погледни в звуковите настройки , плъзгача "Wave" дали е в средата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trekstor Публикувано Октомври 15, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Долу до часовника имаш ли икона?Да не би звукът да е намален?Виж в сервиси те какво се стартира заедно със системата ти(имах такъв случай с нов уиндоус беше спрян)Сигурен ли си че уина ти е "девствен" да не би някой от ЕТНО да го модифицирал? имам и иконката от контрол панела и иконката на Реалтек , не е от настройките на звука , щото имам звук на мп3 и на видео.а за уиндоуса написах по-горе , че първи път като писах беше самоделка , сега си сложих чист . Погледни в звуковите настройки , плъзгача "Wave" дали е в средата. всичко е наред там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 15, 2009 Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 А след като си инсталирал Windows-а , в смисъл при чиста инсталация само с драйвъри(без кодеци , плеъри и т.н.) , нещата по същия начин ли са ??Другото което може да пробваш е , да влезнеш в Safe Mode с интернет и да пробваш дали така ще имаш звук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 15, 2009 Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Под Safe Mode не се зареждат драйвери за звука. Опитът би бил безсмислен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trekstor Публикувано Октомври 15, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 15, 2009 Точно щях да пиша , че пробвах през сейв мода и нищо не тръгва . Най-интересното е , че си включих стария комп преди малко за да си прехвърля една информация и реших да пробвам звука - положението е същото , което вече не мога да си обясня , защото на него си имаше звук до преди 1 месец(от тогава не съм включвал колони), а не съм пипал нито Windows , нито нищо ... Направо такъв филм със тоя звук не бях чувал за такова нещо до сега , не знам вече да се смея ли, да плача ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2009 Report Share Публикувано Октомври 22, 2009 Под липса на звук в интернет предполагам имаш предвид липса на звук в сайтове за клипчета. Ако е така, обновявал/човъркал ли си Adobe Flash Player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trekstor Публикувано Октомври 23, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2009 Под липса на звук в интернет предполагам имаш предвид липса на звук в сайтове за клипчета. Ако е така, обновявал/човъркал ли си Adobe Flash Player? Да , звуци на клиповете , но освен в интернет нямам и звуците на уиндоуса , само на свалени песни , филми , игри и др. имам .За Adobe - свалих версията , която ми излезе в браузъра като го стартирах за първи път , после пробвах със други версии , няма разлика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост