Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте имам следния проблем с програмата Excel. Отварям си записания файл и когато тръгна да редактирам някои от полетата ми излиза едно съобщение. Ето снимка за какво става въпрос.post-4667-12549988016164_thumb.jpg. Преди нямах подобни проблеми и сега незнам как да оправя този, та ако някой има представа за какво става въпрос нека пише. :thumbsup:
Сподели другаде

Да и това е логично. Просто работния файл е заключен с парола и за да редактираш информацията в дадените клетки, трябва да го отключиш. Щом нямаш паролата, няма да можеш да променяш съдържанието на клетките.
Сподели другаде

Здравей justinn! Това е нормален похват в Ексел. Използва се за защита на формули, различни форматирания на клетки, приложени стилове и т.н. Сложни формули, заложени в клетки могат да бъдат съсипани от неопитни потребители за нула време.

Tragedy е прав, че ако не знаеш паролата, няма как да редактираш шийта. Всъщност има начин, който нарушава авторските права на шийта и тук няма да се обсъжда.

В защитен шийт би трябвало да има незащитени клетки в които да се въвежда входна информация и направо да се виждат резултатите.

Сподели другаде

• 1 month later...

Моля за помощ,

тази вечер, сънена, не разбрах и вместо да си затворя таблица на ексел,

ми излезе някакъв въпрос на англйски и набързо натиснах ОК,

и всичко се изтри и имам чисто нов и празен, а в стария имаше много инфо, което изчезна???

Може ли да се възстанови Д-т на Ексел към по-ранен момент?

Пробвах с Recuva, но в този случай не подейства.

Прочетох за Undelete Plus, излиза ми стара версия на Д-та, но не мога да я възстановя,защото свалих платената, линка за 2.98 не работеше.

Как да намеря безплатната версия и да си върна Д-та?

Сподели другаде

Здравейте, значи намерих програмата версия Undelete Plus 2.9, свалих я и възстановий моя Д-т от преди 1 ден, но като файла с разширение .tmp

, и не мога да го отворя. Може ли да се извлече инфо от него по-някаъв начин? Ако пък отида при някой специалист, ще стане ли? Д-та ми беше важен и го загубих без да искам

Сподели другаде

Доколкото разбрах, искаш да върнеш информацията в екселски файл, който 'случайно' информацията в него се е изтрила. Ако точно това опитваш, не мисля, че може да стане. Ако самия файл с информацията беше изтрит би трябвало да може да се върне.
Сподели другаде

:cap:

Успях донякъде!!!

Преди 3 дни почиствах регистрите и при сканиране с Undelete Plus имаше 3 файла с разширение .tmp . Възстанових ги, и им зададох да се отворят с Excel, но номера стана само с най-стария. При възстановяването инфото не си отговаряше на раб.листове, имам изтрито инфо в 2 листа, но най-последните раб.листове са запазени, те бяха най важни.

Сега ще правя копие и на друго място, за всеки случай.

Явно съм поискала да отворя отворен Д-та и при натискането на ОК се е появил празен Д-т, и така се изтрило всичко или какво, така и не разбрах

:svlove: Благодарение на този прекрасен сайт научих много полезни неща, радвам се че го има!

Благодаря на тези, които са писали в статията и на всички отзовали се

Сподели другаде

Здравейте! Нова съм в този форум ако има нещо моля да бъда извинена :yes: Видях писано за циркулярни писма и искам да попитам като се получи къде трябва да погледна, че е получено? И ако има някой който разбира много от програмата excel моля да ми пиши и ако му се занимава, но ми трябва спешно! За една курсова работа на брат ми.
Сподели другаде