ba4o_kiro Публикувано Октомври 7, 2009 Report Share Публикувано Октомври 7, 2009 Изиняжам се ,че тука побликувах темата.Не знаех каде.Рових се из саита,обаче такава тема не можах да намеря.Проблемами е,че не мога да отворя тука в саита едни картинки.Постявям скриншот.Единия от експлорера , а другият е от мозилата . Аз нищо не моага да видя и отворя. Какъв ми е проблема даже не знам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2009 Report Share Публикувано Октомври 7, 2009 Само в един сайт ли е така или във всички? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Октомври 7, 2009 Report Share Публикувано Октомври 7, 2009 И при мен липсват картинките във въпросната тема. Да не би да са свалени от сървъра ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 7, 2009 Report Share Публикувано Октомври 7, 2009 При мене с FF нищо не липсва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 7, 2009 Report Share Публикувано Октомври 7, 2009 И при мен с Mozilla Firefox и IE8 се зареждат картините.(Отделен въпрос, че IE8 започна често да ми зарежда една страница по сто часа, ама тя и цялата операционна вече не работи добре и тези дни ще върви в кофата за боклук след три месеца и половина работа само.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 8, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2009 Отговарям на въпроса на Night_Raven./Само в един сайт ли е така или във всички?/.До сега не бях го забелязвал.Вчера за първи път ми се случи.Но пък от скоро съм с нов уиндоус.Със стария нямаше такъв проблем.И за това не знам какво да мисля.Дали причината е при мен или нещо със саита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2009 Report Share Публикувано Октомври 8, 2009 Аз отговор на въпроса ми не видях. Виждам написан текст, но този текст по никакъв начин не отговаря на това, което попитах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 8, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2009 Не мога да намеря друг саит който да има нещо подобно за да го сравня.То и незнам кой знае много саитове, но от тези които знам не намирам аналог за да ги сравня.В повечето случаи попадам на уеб адреси а тях ги отварям.Можеш да подскажеш малко каде да проверя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 8, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2009 Не мога да намеря друг саит който да има нещо подобно за да го сравня.То и незнам кой знае много саитове, но от тези които знам не намирам аналог за да ги сравня.В повечето случаи попадам на уеб адреси а тях ги отварям.Можеш да подскажеш малко каде да проверя.Малко със закъснение но намерих саит с подобно нещо.Пробвах там отваря картинките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2009 Report Share Публикувано Октомври 8, 2009 Как така не можеш да намериш друг сайт с подобно нещо? Няма други сайтове с картинки из интернет? Моля, бъди по-точен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 9, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Ами другите сайтове коити познавам са замунда,но там всичко е на линкове.Друг саит,които познавам е калдата там е с готови снимки и не се налага да ги отварям.Като се замисля друг саит не знам.И за това отговора ми беше уклончив,не ми се беше налагало да се зблъсквам с проблема до сега.А и на пследното ми писане нали споменах че и с малко закъснение намерих нещо подобно в друг саит и там го отварям даже се извиних незнам това зщо да не е достатъчно, какво друго да пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Явно продължавам да не разбирам. Дотук останах с впечатление, че не ти се отварят никакви картинки и това е само в SoftVisia. Или погрешно съм разбрал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 9, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Да само във Softvisia не се отварят картинките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Ако проблемът е само и единствено в SoftVisia, значи проблемът е най-вероятно в някоя програма за сигурност, която филтрира трафика не както трябва по някакви причини. Надали е от браузърите или допълненията към тях, защото проблемът е налице както под Internet Explorer, така и под Firefox. С какви защитни програми разполагаш - антивирусни, защитни стени, anti-malware програми и др.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 10, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Имам само антивирусна програма /ESET NOD32 Antivirus 3.0.684.0/там настройките ми са по подразбиране.За защитна стена ползвам вградената на уиндоус която съществува.Двата браузара имат защита.Ексолорера има SmartScreen филтар,който е включен.А пък мозилата виш по надолу заграденото във шота. Други защити нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост