Jump to content

Отваряне на картинки

ba4o_kiro

Препоръчан пост

Изиняжам се ,че тука побликувах темата.Не знаех каде.Рових се из саита,обаче такава тема не можах да намеря.Проблемами е,че не мога да отворя тука в саита едни картинки.Постявям скриншот.Единия от експлорера post-10091-12549274587493_thumb.jpg, а другият е от мозилата post-10091-12549274974653_thumb.jpg. Аз нищо не моага да видя и отворя. Какъв ми е проблема даже не знам?
Сподели другаде

И при мен с Mozilla Firefox и IE8 се зареждат картините.

(Отделен въпрос, че IE8 започна често да ми зарежда една страница по сто часа, ама тя и цялата операционна вече не работи добре и тези дни ще върви в кофата за боклук след три месеца и половина работа само.)

Сподели другаде

Отговарям на въпроса на Night_Raven./Само в един сайт ли е така или във всички?/.До сега не бях го забелязвал.Вчера за първи път ми се случи.Но пък от скоро съм с нов уиндоус.Със стария нямаше такъв проблем.И за това не знам какво да мисля.Дали причината е при мен или нещо със саита.
Сподели другаде

Не мога да намеря друг саит който да има нещо подобно за да го сравня.То и незнам кой знае много саитове, но от тези които знам не намирам аналог за да ги сравня.В повечето случаи попадам на уеб адреси а тях ги отварям.Можеш да подскажеш малко каде да проверя.
Сподели другаде

Не мога да намеря друг саит който да има нещо подобно за да го сравня.То и незнам кой знае много саитове, но от тези които знам не намирам аналог за да ги сравня.В повечето случаи попадам на уеб адреси а тях ги отварям.Можеш да подскажеш малко каде да проверя.

Малко със закъснение но намерих саит с подобно нещо.Пробвах там отваря картинките.

Сподели другаде

Ами другите сайтове коити познавам са замунда,но там всичко е на линкове.Друг саит,които познавам е калдата там е с готови снимки и не се налага да ги отварям.Като се замисля друг саит не знам.И за това отговора ми беше уклончив,не ми се беше налагало да се зблъсквам с проблема до сега.А и на пследното ми писане нали споменах че и с малко закъснение намерих нещо подобно в друг саит и там го отварям даже се извиних незнам това зщо да не е достатъчно, какво друго да пиша.
Сподели другаде

Явно продължавам да не разбирам. Дотук останах с впечатление, че не ти се отварят никакви картинки и това е само в SoftVisia. Или погрешно съм разбрал?
Сподели другаде

Ако проблемът е само и единствено в SoftVisia, значи проблемът е най-вероятно в някоя програма за сигурност, която филтрира трафика не както трябва по някакви причини. Надали е от браузърите или допълненията към тях, защото проблемът е налице както под Internet Explorer, така и под Firefox. С какви защитни програми разполагаш - антивирусни, защитни стени, anti-malware програми и др.?
Сподели другаде

Имам само антивирусна програма /ESET NOD32 Antivirus 3.0.684.0/там настройките ми са по подразбиране.За защитна стена ползвам вградената на уиндоус която съществува.Двата браузара имат защита.Ексолорера има SmartScreen филтар,който е включен.А пък мозилата виш по надолу заграденото във шота. Други защити нямам.post-10091-12551467422333_thumb.jpg
Сподели другаде