Jump to content

Препоръчан пост

Да - оставаш си на новата версия. Има ли нещо, с което старата да е по-добра, та искаш да си с нея?

Ами старата по добре вървеше ползвам Уиндоус ХП,мисля че 7-цата се справя по добре мое мнение,благодаря за съвета. :peace:

Сподели другаде

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Здравейте имам малак проблем искам да си инсталирам Internet Explorer 7 във момента съм със Internet Explorer 8 като се опитам да инсталирам 7-цата,ми показва това съобщение post-12100-030400100 1278944014_thumb.jpgи неми позволява да го инсталирам,във мой компютър добавяне и премахване на програми Internet Explorer 8 няма опция за деинсталиранеpost-12100-023717300 1278944515_thumb.jpgзащото е инсталиран преди сервизния пакет(sp3)затова махам първо сервизния пакет и после деинсталирам 8-цата,връща се 7-цата но не мога да я стартирам пробвах да инсталирам на ново 7-цата,инсталацията минава добре но пак не се стартира някакви идеи :crosseyes1: :bye:

IE8 драги ми Nazikov е по-бавен и има особени проблеми с изобразяването на някои страници, като проблемите са само с версия IE8, но не и IE7 и IE6-Давал съм линкове с картинки в друга тема в този форум.

Браузерът не ми харесва въобще и честно казано-Поне IE6 беше по-бърз в зареждането на страниците и по-лек...От там нататък-Падение в тези 2 изключително важни за мен показателя.

До Автора- Ако искаш да ползвашIЕ7, то тогава деинсталирай IE8 от Control Panel-Add/Remove Programs

Бъди сигурен, че си сложил отметка да се показват и обновленията(Updates)

Ето как-Линк

След това рестартираш, пускаш IE и би трябвало да си с предишната версия, която е била налична на компютъра.

Друга възможност, ако ти трябва само за малко IE7 StandAlone

Лично аз не препоръчвам ползването на IE.

П.П Въобще не ползвам IE и не харесвам нито една негова версия. Ползвам Opera.

Сподели другаде

Нищо лично, ама големи глупости изписа. Едва ли много хора ще ти повярват. Някои даже се отказаха от Opera, от Mozilla Firefox (като мен) и ползваме вече само Internet Explorer 8. Никакви проблеми няма с него, работи чудесно на фона на Windows 7. Има си "режим на съвместимост" за някои сайтове, скоростта на работа е съвсем задоволителна, всичко е окей. Е, естесвено компютъра не е с Pentium III.
Сподели другаде

Нищо лично, ама големи глупости изписа. Едва ли много хора ще ти повярват. Някои даже се отказаха от Opera, от Mozilla Firefox (като мен) и ползваме вече само Internet Explorer 8. Никакви проблеми няма с него, работи чудесно на фона на Windows 7. Има си "режим на съвместимост" за някои сайтове... всичко е окей.

Глупости изписа ТИ, аз от Opera не се отказвам никога.

Windows7 не ме грее хич, ама хич...Без това може скоро да съм само на Linux.

IE8 върви особено тегаво не на един компютър, на който съм преинсталирал WindowsXP.

Oсвен това браузерът зарежда МНОГООО тегаво лично при мен.

Eто например един дефект в страница, въпреки че е избран режим на съвместимост

Дефектът е дребен, но е показателно, че го има само и единствено под IE8, не и под Opera, FF, Arora...

http://bezplatno.info/upload/thumbs/opt1279040749z.jpg

На по-старата версия на тази форумна система липсват картинките на посочените в червено места

http://bezplatno.info/upload/thumbs/rgh1279041614v.jpg

Полетата за постане бяха разместени.

Какво стана сега, а? Всички обичат да се правят на големи разбирачи...

Сподели другаде

Това си е проблем на сайта. "Изгледът за съвместимост" липсва за този сайт.

Проблем на браузера е. Защото под нито един друг браузер проблем няма.

Как така дефекти има само с IE8???

Искам да гледам сайтовете, а не уродливият IE8 да ми пречи да ги видя както ми трябва.

Проблем с нито един друг браузер няма, само с IE8.

П.П Единственото предимство на IE8-Водят го по-сигурен.

Извинявам се за резкият тон по-рано.

П.П2-Nazikov, колко време чакаш докато ти отвори нов таб в IE?

Според мен е дразнещо бавно, при условие че работя с по 40-50 таба

Редактиран от jjjjjk
Сподели другаде

П.П2-Nazikov, колко време чакаш докато ти отвори нов таб в IE?

Според мен е дразнещо бавно, при условие че работя с по 40-50 таба

Не чакам, отваря го веднага. Имам 3 GB оперативна памет, която до момента не се е заемала, 32- и 64-битов Windows 7. А и процесора го бива (Athlon II X3 425, 2,7 GHz). Интернета също ми е бързичък.

Сподели другаде

Не чакам, отваря го веднага. Имам 3 GB оперативна памет, която до момента не се е заемала, 32- и 64-битов Windows 7. А и процесора го бива (Athlon II X3 425, 2,7 GHz). Интернета също ми е бързичък.

Не само, че казвам, че отваря бавно табове, но така мислят и хора, които са с по 4GB RAM и са го споделяли в друг форум.

С хронометър съм засичал относителното време на зареждане на страница и измерванията ми бяха в полза на конкурентни браузери.

Смятам, че ВСЕКИ браузер зарежда по-бързо от IE8.

И трябва да чакаш по 1 секунда докато зацепи, че си щракнал на нов таб.

И пак казвам, не е само при мен. Дори един програмист беше писал в една тема в друг форум, че това в IE го дразнело, инак имал шанс да го ползва за основен.

А той по думите му бил с 6GB RAM...

П.П Смятам спорът за приключен.

Не е в ничия полза и ми изглежда безсмислен.

Редактиран от jjjjjk
Сподели другаде

Аз пък подкрепям Nazikov :hesthebest:

IE8 не е онзи стария оплюван браузер, с който всеки се бъзикаше...

Не искам да влизам в подробности, но Mozilla-ta и Opera-та малко се поотплеснаха в областта на "лустрото"

Ако трябва да бъдем честни, IE8 е доста натоварен (по призумция) с всякакви барове, аддове и тем подобни, така че чист браузер е по бърз и от всяка "Филхармония", камо ли от Опера... :giggle:

Сподели другаде

Нека не прибързваме със заключенията...

Да се плюе по софтуер като Opera, без никакво основание ме кара да се чувствам доста кофти. Първо, Internet Explorer "по призумция" не е натоварен с нищо, а се натоварва предимно от такива "подаръци". Чистата инсталация на IE8, тоест тази по подразбиране не съдържа кой знае какви добавки, освен няколко Accelerator-а и вградени търсачки. И все пак, IE8 не може да се сравнява на тема скорост със софтуер като Opera. С хардуерно-ускорение на графичните библиотеки, новият си JavaScript енджин и подобрения Presto енджин... Opera 10.5x/10.60 определено е най-бързия браузър на пазара. Дори и новата версия IE9, която още е в процес на разработка е по-бавна от него.

Сподели другаде

IE8 драги ми Nazikov е по-бавен и има особени проблеми с изобразяването на някои страници, като проблемите са само с версия IE8, но не и IE7 и IE6-Давал съм линкове с картинки в друга тема в този форум.

Браузерът не ми харесва въобще и честно казано-Поне IE6 беше по-бърз в зареждането на страниците и по-лек...От там нататък-Падение в тези 2 изключително важни за мен показателя.

До Автора- Ако искаш да ползвашIЕ7, то тогава деинсталирай IE8 от Control Panel-Add/Remove Programs

Бъди сигурен, че си сложил отметка да се показват и обновленията(Updates)

Ето как-Линк

След това рестартираш, пускаш IE и би трябвало да си с предишната версия, която е била налична на компютъра.

Друга възможност, ако ти трябва само за малко IE7 StandAlone

Лично аз не препоръчвам ползването на IE.

П.П Въобще не ползвам IE и не харесвам нито една негова версия. Ползвам Opera.

Неми позволява да го деинсталирам от Control Panel-Add/Remove Programs защото след не го съм инсталирал сервизния пакет SP3 във Control Panel-Add/Remove Programs не ми показва и къде е SP3 отметнал съм показване на актуализации,преди малко инсталирах наново SP3 и пак него показва??????ЛинкТази статия неми помага

Сподели другаде

По-добре не се и мъчи да подкараш IE7. Остани си с IE8.

Едно полезно правило (и съвет): ползвай който си искаш браузър (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera и т.н.), но да е последната официална и стабилна версия. Понякога има изключения, но те са редки.

Сподели другаде

По-добре не се и мъчи да подкараш IE7. Остани си с IE8.

Едно полезно правило (и съвет): ползвай който си искаш браузър (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera и т.н.), но да е последната официална и стабилна версия. Понякога има изключения, но те са редки.

Ок,благодаря за съвета

Сподели другаде

• 3 weeks later...

Имам проблем с изобразяването на сайта softvisia.com с IE8, не съм забелязал същото с други сайтове засега. С предишния IE6 нямаше никакви проблеми. Ползвам и Опера и с нея няма такъв проблем. Прилагам снимка с add-on-ите. Пробвал съм със забранен Promt add-on - никаква промяна.

XP SP2, Avira, Comodo

post-8700-031138800 1280517979_thumb.png

post-8700-092673800 1280517989_thumb.png

Сподели другаде