ozic Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Трябва ми драйвер за блутуут за DELL Isnpiron 1545 за XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 ТУК намирам всичките ти необходими драйвери. Аз намирам и ТОВА . Пише, че е за Виста, но пробвай. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 2, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Весо, утре ще пробвам и ще пиша. Използвам тази тема, защото ми трябва още нещо. Търся едни фонове. Мисля, че бях 13 на брой. Първият е app866.fon, втория е cga40866.fon, а другите не ги знам как се казват, но са някакви скрити в УИН-а и не мога да ги намея чрез търсачката. Преинсталирах си УИН-а на лаптопа и без тези фонове не мога да си настроя езиковите настройки :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Да не си инсталирал някоя тъпа самоделка? Иначе трябва да ги има на всеки нормален инсталационен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 2, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Самоделката аз си е направих и е пробвах върху 6-7 компютъра и съм на 100% доволен. Имах фоновете на диск, но хвърлих диска без да искам. Преди 1 седмица в нета ги намерих на няколко места, но днес нито едно от тези места не работи :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Тогава приемам, че проблемът е в самоделката, от която си клъцнал въпросните шрифтове. Просто не виждам причина да ги няма иначе. Всяка една нормална и непроменена инсталация на Windows ги има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 2, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Проблемът е в мен, че хвърлих диска, а сега не мога да ги намеря ... и не знам защо след 1 седмица всички линкове, които намерих не работят!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 3, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2009 Намерих ги . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 6, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2009 Весо, нито един от драйверите не става :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Октомври 6, 2009 Report Share Публикувано Октомври 6, 2009 Виж ТуК дано ти свършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост