B-boy/StyLe/ Публикувано Октомври 5, 2009 Report Share Публикувано Октомври 5, 2009 Не, че нещо...ама почти навсякъде ги фискват...аз също. [showdeskfix] и [nltide_2] записите. I can't find any source of that entry, either, but since this command silently (/s) unregisters (/u) vital Windows dll (shell32.dll), I'd definitely consider it as nasty. Дори и да са безопасни, ми се струват ненужни. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Октомври 5, 2009 Report Share Публикувано Октомври 5, 2009 Не, че нещо...ама почти навсякъде ги фискват...аз също. [showdeskfix] и [nltide_2] записите. Дори и да за безопасни, ми се струват ненужни. Поздрави С удоволствие бих ги фикснал, но да не фиксна И уина ми е притеснението. Че е новичък Uxtheme Multi-patcher 6.0 да е възможна причина за тези процеси? Някой позлващ пача ако може да каже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 5, 2009 Report Share Публикувано Октомври 5, 2009 Аз го ползвам и нямам такива обекти в HijackThis. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Октомври 6, 2009 Report Share Публикувано Октомври 6, 2009 С удоволствие бих ги фикснал, но да не фиксна И уина ми е притеснението. Че е новичък Uxtheme Multi-patcher 6.0 да е възможна причина за тези процеси? Някой позлващ пача ако може да кажеНе ,няма връзка с него и не се притеснявай и за Уина,по-принцип аз ги фиксирам,при почти всеки новоинсталиран уин са там!http://share.pacomlan.com/images/3f911237.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост