Newend Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Вчера си купих мп4-ка и имам голям проблем.1-вият е че чете само .avi това го оправих с помоща на приятел който ми даде програма за конвентиране на всякакъв вид видео в друг.Значи моята процедура е такава1-во тегля филм за телефон който е мп4 формат.2-ро го правя на .aviна PC върви перфектно но след като го кача на Player-aзвукът на филма изостава от видеото и субтитрите с около 2-3 секунди (понякога повече)което е супер дразнещо.Моля ако някой има някакви идеи да пробва да ми помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Незнам дали ще стане, но пробвай да направиш филма същата резолюция която поддържа екрана на мп4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Вчера си купих мп4-ка и имам голям проблем.1-вият е че чете само .avi това го оправих с помоща на приятел който ми даде програма за конвентиране на всякакъв вид видео в друг.Значи моята процедура е такава1-во тегля филм за телефон който е мп4 формат.2-ро го правя на .aviна PC върви перфектно но след като го кача на Player-aзвукът на филма изостава от видеото и субтитрите с около 2-3 секунди (понякога повече)което е супер дразнещо.Моля ако някой има някакви идеи да пробва да ми помогне С коя програма го конвертираш, че на някои програми е присъщо да правят разминаване между видео и аудио? Вероятно е от програмата. Може да кажеш марката и модела на плейъра, ако искаш. Мога да ти препоръчам програмата Total Video Converter 3.11, 3.50 примерно или безплатната Format Factory 2.10 (не съм я пробвал нея обаче). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Newend Публикувано Септември 30, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Така започвам Player : http://www.mit.bg/rw/items/DWDivaFX79-diva-diva-fx-79.html/?page=1&cat=450 Програма : Xilisoft Video Converter Ultimate Проблемът е че на PC няма никакво разминаване а като кача филма има ;( Благодаря ви супер сте бях сигурен че ще ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Така започвам Player : http://www.mit.bg/rw/items/DWDivaFX79-diva-diva-fx-79.html/?page=1&cat=450 Програма : Xilisoft Video Converter Ultimate Проблемът е че на PC няма никакво разминаване а като кача филма има ;( Благодаря ви супер сте бях сигурен че ще ми помогнетеА! Ето - така си и знаех - от програмата е. Пробвал съм я тази програма и всичките й версии имат този неприятен дефект. Xilisoft имат и програма за аудиоконвертиране - не искам да ти казвам каква трагедия е и там! С гръм и трясък излетя през прозореца направо! Иначе плейъра си работи - един приятел си купи същия преди няколко месеца и казва, че си работи нормално - и аз съм го гледал - само управлението му е малко по-трудно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Тази машинка има толкова много проблеми, че вероятно проблема е в устройството. Жалко , едва ли ще можеш да синхронизираш звука и картината на устройството, ако предварително на компа всичко е наред...P.S. Аз пък съм много доволен от Xilisoft Video Converter. Коя версия използваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Аз пък съм много доволен от Xilisoft Video Converter. Коя версия използваш?Не помня, нова беше. Никаква работа не върши за видео - за аудио също. Всичките са еднакви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Не помня, нова беше. Никаква работа не върши за видео - за аудио също. Всичките са еднакви. Чудно, какъв ли ти е доходът, че с лека ръка плащаш за една програма и после не я ползваш ?!!?? Браво! Радвам се за теб! (за дохода, де)Аз лично ше им "скъсам г*за" на производителите, ако са ми продали програма, която е некачесвена! Ще ги засипя с поща и въпроси, докато или си оправят програмата, или ми върнат парите... Или твоята програма е била... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Newend Публикувано Септември 30, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Последният ми отчаян опит имаше успех накрая направих филм във .rmvb формат качих го и всичко беше наред.Което според мен се получи перфектно защото един филм на .avi заема близо 2гб а това заема едва 300+мб.Благодаря много на всички които се опитаха да ми помогнат.Очаквайте съдействие и от мен ще помагам с каквото мога въпреки че съм много по-малак и много по-неопитен от вас и аз знам някой неща Иначе машинката е перфектна за парите си ако игноиррате този малак проблем който накрая се оказа един голям + all Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Преди време и аз гледах филми на телефона (симбиан). Когато по време на плейването се натрупваше забавяне на аудиото го оправях като връщах 2 сек. назад. Така аудиото отново тръгваше в синхрон и гледах докато се търпи. После пак 2 сек. назад .......и така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 30, 2009 Report Share Публикувано Септември 30, 2009 Чудно, какъв ли ти е доходът, че с лека ръка плащаш за една програма и после не я ползваш ?!!?? Браво! Радвам се за теб! (за дохода, де)Аз лично ше им "скъсам г*за" на производителите, ако са ми продали програма, която е некачесвена! Ще ги засипя с поща и въпроси, докато или си оправят програмата, или ми върнат парите... Или твоята програма е била...Те нали си имат пробен период... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 1, 2009 Report Share Публикувано Октомври 1, 2009 Или твоята програма е била...в пробен период...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост