Jump to content

Препоръчан пост

Вчера си купих мп4-ка и имам голям проблем.

1-вият е че чете само .avi това го оправих с помоща на приятел който ми даде програма за конвентиране на всякакъв вид видео в друг.

Значи моята процедура е такава

1-во тегля филм за телефон който е мп4 формат.

2-ро го правя на .avi

на PC върви перфектно но след като го кача на Player-a

звукът на филма изостава от видеото и субтитрите с около 2-3 секунди (понякога повече)което е супер дразнещо.

Моля ако някой има някакви идеи да пробва да ми помогне :)

Сподели другаде

Вчера си купих мп4-ка и имам голям проблем.

1-вият е че чете само .avi това го оправих с помоща на приятел който ми даде програма за конвентиране на всякакъв вид видео в друг.

Значи моята процедура е такава

1-во тегля филм за телефон който е мп4 формат.

2-ро го правя на .avi

на PC върви перфектно но след като го кача на Player-a

звукът на филма изостава от видеото и субтитрите с около 2-3 секунди (понякога повече)което е супер дразнещо.

Моля ако някой има някакви идеи да пробва да ми помогне :)

С коя програма го конвертираш, че на някои програми е присъщо да правят разминаване между видео и аудио? Вероятно е от програмата. Може да кажеш марката и модела на плейъра, ако искаш. Мога да ти препоръчам програмата Total Video Converter 3.11, 3.50 примерно или безплатната Format Factory 2.10 (не съм я пробвал нея обаче).

Сподели другаде

Така започвам :)

Player : http://www.mit.bg/rw/items/DWDivaFX79-diva-diva-fx-79.html/?page=1&cat=450

Програма : Xilisoft Video Converter Ultimate

Проблемът е че на PC няма никакво разминаване а като кача филма има ;(

Благодаря ви супер сте бях сигурен че ще ми помогнете

Сподели другаде

Така започвам :)

Player : http://www.mit.bg/rw/items/DWDivaFX79-diva-diva-fx-79.html/?page=1&cat=450

Програма : Xilisoft Video Converter Ultimate

Проблемът е че на PC няма никакво разминаване а като кача филма има ;(

Благодаря ви супер сте бях сигурен че ще ми помогнете

А! Ето - така си и знаех - от програмата е. Пробвал съм я тази програма и всичките й версии имат този неприятен дефект. Xilisoft имат и програма за аудиоконвертиране - не искам да ти казвам каква трагедия е и там! С гръм и трясък излетя през прозореца направо! :giggle: Иначе плейъра си работи - един приятел си купи същия преди няколко месеца и казва, че си работи нормално - и аз съм го гледал - само управлението му е малко по-трудно.

Сподели другаде

Тази машинка има толкова много проблеми, че вероятно проблема е в устройството. Жалко :blush: , едва ли ще можеш да синхронизираш звука и картината на устройството, ако предварително на компа всичко е наред...

P.S.

Аз пък съм много доволен от Xilisoft Video Converter. Коя версия използваш?

Сподели другаде

Аз пък съм много доволен от Xilisoft Video Converter. Коя версия използваш?

Не помня, нова беше. Никаква работа не върши за видео - за аудио също. Всичките са еднакви.

Сподели другаде

Не помня, нова беше. Никаква работа не върши за видео - за аудио също. Всичките са еднакви.

Чудно, какъв ли ти е доходът, че с лека ръка плащаш за една програма и после не я ползваш :blush: ?!!?? Браво! Радвам се за теб! :thumbsup: (за дохода, де)

Аз лично ше им "скъсам г*за" на производителите, ако са ми продали програма, която е некачесвена! Ще ги засипя с поща и въпроси, докато или си оправят програмата, или ми върнат парите... Или твоята програма е била...

Сподели другаде

Последният ми отчаян опит имаше успех накрая направих филм във .rmvb формат качих го и всичко беше наред.

Което според мен се получи перфектно защото един филм на .avi заема близо 2гб а това заема едва 300+мб.

Благодаря много на всички които се опитаха да ми помогнат.

Очаквайте съдействие и от мен ще помагам с каквото мога въпреки че съм много по-малак и много по-неопитен от вас и аз знам някой неща :giggle:

Иначе машинката е перфектна за парите си ако игноиррате този малак проблем който накрая се оказа един голям + :)

:peace: all

Сподели другаде

Преди време и аз гледах филми на телефона (симбиан). Когато по време на плейването се натрупваше забавяне на аудиото го оправях като връщах 2 сек. назад. Така аудиото отново тръгваше в синхрон и гледах докато се търпи. После пак 2 сек. назад .......и така ;)
Сподели другаде

Чудно, какъв ли ти е доходът, че с лека ръка плащаш за една програма и после не я ползваш :blush: ?!!?? Браво! Радвам се за теб! :thumbsup: (за дохода, де)

Аз лично ше им "скъсам г*за" на производителите, ако са ми продали програма, която е некачесвена! Ще ги засипя с поща и въпроси, докато или си оправят програмата, или ми върнат парите... Или твоята програма е била...

Те нали си имат пробен период... :)

Сподели другаде