Jump to content

Проблем с визуализирането на снимки под Windows Vista

vibkosi

Препоръчан пост

Здравейте,

Незнам дали точно това е мястото, на което трябва да споделя този проблем, но все пак ще го направя. до преди 2часа всичко с РС-то ми беше ок. Това, което ме притеснява е следното: като ци влезна в папката със снимките, преди се виждаха всичките(независимо дали в малък формат или голям), без дори да съм дала " PREVIEW", а сега се вижда просто стандартната икона за снимка при WINDOWS VISTA ULTIMATE.

Ако някой има представа от какво може да е този проблем моля да ми помогне!

Благодаря

Сподели другаде

Първо - не се пише само с главни букви, защото не изглежда добре, приема се като "крещене". По въпроса - виж като отвориш папката горе в "изглед" (view) сложи на "миниатюри" (thumbnails).
Сподели другаде

Първо - не се пише само с главни букви, защото не изглежда добре, приема се като "крещене". По въпроса - виж като отвориш папката горе в "изглед" (view) сложи на "миниатюри" (thumbnails).

Съжалявам за големите букви, вече ги корегирах.

На въпроса: в менюто ми view има само: extra large icons; large; medium; small; list; details и tiles, така че тази възможност нестава и не мисля че е от това.

Сподели другаде

Съжалявам за големите букви, вече ги корегирах.

На въпроса: в менюто ми view има само: extra large icons; large; medium; small; list; details и tiles, така че тази възможност нестава и не мисля че е от това.

Ти пробва ли всички опции? Кликни с десен бутон в/у някоя снимка --> Properties и виж там в меню Customize дали няма да си харесаш нещо... С "и" се пише "коригирах" (м/у другото).

Сподели другаде

Ти пробва ли всички опции? Кликни с десен бутон в/у някоя снимка --> Properties и виж там в меню Customize дали няма да си харесаш нещо... С "и" се пише "коригирах" (м/у другото).

Пробвах всичко върху снимка или върху файл със снимки. Преди това на иконата за снимки ( полуотворенА папка ) се виждаше, че в нея има снимки, а сега като че е празна.

Сподели другаде

Пробвах всичко върху снимка или върху файл със снимки. Преди това на иконата за снимки ( полуотворенА папка ) се виждаше, че в нея има снимки, а сега като че е празна.

Ще цитирам Night Raven от един негов пост свързан с подобен проблем, може да ти свърши работа: "Пробвай следното: отвори папката с картинките, кликни Organize в горната лява част -> Folder and Search Options -> View. Ако има отметка на опцията Always show icons, never thumbnails, я махни и кликни OK. Ако няма, постави, кликни OK и после я махни."

Сподели другаде