ozic Публикувано Септември 25, 2009 Report Share Публикувано Септември 25, 2009 Постоянно ми се появява това съобщение: Компютъра ми забива, появява се съобщението, махам го и всичко е наред, но след 3 мин. пак същото :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BatMiro Публикувано Септември 25, 2009 Report Share Публикувано Септември 25, 2009 А ако спреш VPU Recower, като махнеш кльомбата, пак ли го прави? http://www.picvalley.net/u/2457/103286832710960107391253872601jHAAcKs8wIO3iG7JcxeZ.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 29, 2009 Report Share Публикувано Октомври 29, 2009 Здравейте,За да не отварям нова тема ще пиша тук.Видеокартата на компютъра ми е ATI RADEON 9550. Слагам и махам драйвери с DCleaner на няколко пъти, но проблема не се премахва.Става въпрос, че всеки път като си рестартирам РС и го стартирам пак и се стартира отново в най-ниската резолюция 800х600, а не искам да е така.Има ли някой на идея как мога да го оправя и къде е грешката??На отзовалите се Благодаря много предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2009 Report Share Публикувано Октомври 29, 2009 С една и съща версия на драйвера ли опитваш? Ако да, коя е тя? Кога и как се появи проблемът? Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Ами значи пробвах с тези които си имам с диска още като си взимах видео картата. После реших че тя си е доста стара и сигурно има и по нови и накрая изтеглих тези от ТуК и пробвах с тях.Проблемът се появи от както си преинсталирах Windows-а озни ден. Може ли при инсталацията да съм объркала нещо и затова сега да ми прави проблем? Операционната Система е Windows XP, SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Ами значи пробвах с тези които си имам с диска още като си взимах видео картата. После реших че тя си е доста стара и сигурно има и по нови и накрая изтеглих тези от ТуК и пробвах с тях.Проблемът се появи от както си преинсталирах Windows-а озни ден. Може ли при инсталацията да съм объркала нещо и затова сега да ми прави проблем? Операционната Система е Windows XP, SP3.Преди известно време чух за същия проблем при един познат. Опитвали се да го оправят, но не успели и... преинсталирал отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Ами значи пробвах с тези които си имам с диска още като си взимах видео картата. После реших че тя си е доста стара и сигурно има и по нови и накрая изтеглих тези от ТуК и пробвах с тях.Проблемът се появи от както си преинсталирах Windows-а озни ден. Може ли при инсталацията да съм объркала нещо и затова сега да ми прави проблем? Операционната Система е Windows XP, SP3. Деинсталирай драйверите и почисти след това с някоя програма.Инсталирай драйверите си от диска който имаш,ако проблема пак е на лице значи уина ти не е "девствен" някои от ЕТНО яко е бъркал в него.Аз имам 50 диска с иундоус от тях само 1 става с който съм сега.На другите не ми тръгва звука,интернета и т.н... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 31, 2009 Report Share Публикувано Октомври 31, 2009 Свали си драйвъри от тук -> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=English.Пробвай с тях и тогава ще му мислим.Първо деинсталирай старите без да чистиш допълнително след това.Ако имаш отново проблем , втори опит с почистване.Между другото системата ъпдейтвана ли е редовно ? Ако не е , първо ти препоръчвам да ъпдейтнеш , и след това да пробваш с драйвърите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 31, 2009 Report Share Публикувано Октомври 31, 2009 Благодаря много на всички за отговорите.@darco харда ми е супер доста малък (80GB от които само 10-тина са ми оставени за ОС) и затова съм спряла update-тите. Ще пробвам с драйверите, които ми посочи малко по-късно и ще пиша пак какво е станало.Ако имате други идеи - давайте. Ще се помъча с надеждата да се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост