dieZel Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 От колко е сбирката? Аз ще гледам да мина, но за 1 бира, защото в събота съм на изпит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gesha Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 От колко е сбирката? Аз ще гледам да мина, но за 1 бира, защото в събота съм на изпит.20 часа, пише го в първия постИ аз ще гледам да мина за една бира, да се запозная с хората от форума Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragozow Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 (Редактиран) Макар да не влизам много често тук бих дошъл ама уви незнам още дали ще мога.Ако все пак се отвори възможност ще звъна по телефона на Трагедията за да потвърдя.Хайде че имам работа.. Редактиран Юни 8, 2006 от Dragozow Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 20 часа, пише го в първия постИ аз ще гледам да мина за една бира, да се запозная с хората от форумаАз нещо тотално съм се объркал. Да вярно, че го пише в началото, както и, че срещата е в събота. Аз досега си мислех, че е в петък... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Май повечеко от една бира ще трябва да изпиеш, дано поне тогава запомниш кога е било събитието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Аз ще гледам да мина, но за 1 бира, защото в събота съм на изпит.Стегни се за събота сутринта, пък после да има защо да почерпиш.Успех!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Знам вече! Идвамммммммммм!Бройте още двама. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 9, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Знам вече! Идвамммммммммм!Бройте още двама. Йеееееееееееее, ставаме все повече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
backata Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 И аз ще сьм с приятелката ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 А как да Ви разпозня бе хора? Аз ще дойда след 21 ч. вероятно, ама не познавам никой от форума и има вероятност да се набия в някоя друга сбирка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 А как да Ви разпозня бе хора? Аз ще дойда след 21 ч. вероятно, ама не познавам никой от форума и има вероятност да се набия в някоя друга сбирка! Изобщо не се притеснявай!Ние ще сме най- готината компания, така че няма как да сбъркаш.Пък и ние като видим, че след 21.ч. влиза един хубав мъж ще те повикаме! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 9, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Понеже днес летя ще ви оставя номера си за всеки случай - 0887 214209. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Ами освен да ви пожелая приятно изкарване друго не ми остава. И искам снимки, ей! Само да сте ми приключили мероприятието без снимки, ще видите вие... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Съжелявам,но се отвори нещо неотложно,тъй че......за мое голямо съжеление ме отпиште и .....мнооооого весело изкарване! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост