Jump to content

Първа среща на SoftVisia

Препоръчан пост

• Отговори 134
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Така, вече и мястото е известно.

Срещата ще бъде в бирария "Грифин". Мястото ми беше препоръчано и наистина смятам, че е добро. Адреса на бирарията е ул. Ангел Кънчев 26 (вход от ул. Неофит Рилски), ето и карта - http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?minx...=4732970&lng=BG

Сподели другаде

Ай другия път в Строежа! :)

Заведението ми харесва много и често ходим там, но няма да можем да си чуем приказката. Строежа става да пием бира и да танцуваме, нещо, което ще го направим след бирарийката в Събота (може да ходим и в клуб "Маската") :crazy: :crazy: :crazy:

Сподели другаде

Досега не писах, защото не знам дали ще дойда!

И все още не знам! :'(

Ако дойда, без да съм заявила сигурно може да съм правостояща. :haha:

Виж, ако сме двама, ще трябва да подсигурите едно място за мъжа ми! :D

Сподели другаде

Така, вече приближава заветната дата и аз съм още по-нетърпелив да дойде :cooldude:

Ето и хората, които досега казаха, че ще дойдат:

deyan (двама), Юнак, pocketrocket, gala (двама), baby_face, MasterRalf, christo, vikinik, oriona, trapped, Shak, backata, Bughunter, Kalera, Underwater, mireto и моя милост.

Засега по груби сметки сме 19 човека, ако съм изпуснал някой, който вече е писал в темата или ми е казал по кю-то, моля да ми пише ЛС, за да го имам в предвид и да запазим повече места. Ако някой друг също ще присъства (аз лично се радвам на всеки човек, който ще дойде, така че идвайтееееее), нека да пише в темата.

Малко остана .... :crazy:

Сподели другаде