Tragedy Публикувано Юни 5, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2006 подразбрах, че приемате и баби, така ли е? Всеки е добре дошъл дори и с придружител Днес ще уговоря мястото и ще ви кажа къде точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 5, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2006 Така, вече и мястото е известно. Срещата ще бъде в бирария "Грифин". Мястото ми беше препоръчано и наистина смятам, че е добро. Адреса на бирарията е ул. Ангел Кънчев 26 (вход от ул. Неофит Рилски), ето и карта - http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?minx...=4732970&lng=BG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юни 6, 2006 Report Share Публикувано Юни 6, 2006 Ехеееее,и аз съм там ... с удоволствие и също сме двама ако половинката иска,а тя ще иска! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavl0v Публикувано Юни 6, 2006 Report Share Публикувано Юни 6, 2006 Ай другия път в Строежа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 6, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2006 Ай другия път в Строежа! Заведението ми харесва много и често ходим там, но няма да можем да си чуем приказката. Строежа става да пием бира и да танцуваме, нещо, което ще го направим след бирарийката в Събота (може да ходим и в клуб "Маската") Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Юни 6, 2006 Report Share Публикувано Юни 6, 2006 И аз съм там(в бирарията). За строежа е много вероятно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 7, 2006 Report Share Публикувано Юни 7, 2006 И аз съм там, колеги Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
backata Публикувано Юни 7, 2006 Report Share Публикувано Юни 7, 2006 Каде без мен бе хораТам сьм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bughunter Публикувано Юни 7, 2006 Report Share Публикувано Юни 7, 2006 И аз ще дойда...сам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 7, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2006 Ехаааа, събираме се доста хора вече, ще бъде много готино.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Досега не писах, защото не знам дали ще дойда!И все още не знам! :'( Ако дойда, без да съм заявила сигурно може да съм правостояща. Виж, ако сме двама, ще трябва да подсигурите едно място за мъжа ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Аз съм чак от Сандански......и не ми се верва да дойда и внимавайте с Алкохола ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 и аз желая да се присъединя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Заповядай. Колкото повече,толкова повече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 8, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Така, вече приближава заветната дата и аз съм още по-нетърпелив да дойде Ето и хората, които досега казаха, че ще дойдат: deyan (двама), Юнак, pocketrocket, gala (двама), baby_face, MasterRalf, christo, vikinik, oriona, trapped, Shak, backata, Bughunter, Kalera, Underwater, mireto и моя милост. Засега по груби сметки сме 19 човека, ако съм изпуснал някой, който вече е писал в темата или ми е казал по кю-то, моля да ми пише ЛС, за да го имам в предвид и да запазим повече места. Ако някой друг също ще присъства (аз лично се радвам на всеки човек, който ще дойде, така че идвайтееееее), нека да пише в темата. Малко остана .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост