Tragedy Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Мисля, че вече е да се срещнем, да пийнем по една бира и да се забавляваме. Всички, с които сме били на сбирки досега ще потвърдят, че си правим голям купон, така че ще се радвам да се срещнем с всички познати и непознати посетители и бъдещи потребители на SoftVisia. Събирането ще бъде на 10 Юни 2006 година (Събота) в град София от 20:00 часа. Срещата ще бъде в бирария "Грифин". Мястото ми беше препоръчано и наистина смятам, че е добро. Адреса на бирарията е ул. Ангел Кънчев 26 (вход от ул. Неофит Рилски), ето и карта - карта Каним всички, които искат да се видим, да се повеселим, да пийнем по бира (или нещо друго) и да си полафим. Нека всеки, който има желание и възможност да дойде да пише в темата, за да се ориентирам колко човека ще бъдем и да направя допълнителни уточнения. Хайде да и после да станем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Аз ще съм духовно с вас. Милене, вземи изпий една чаша бира и заради мен, ама само една, че аз повече не мога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Аз съм там! Даже сме двама! Само ме интересува някакъв час! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Аз съм там! Даже сме двама! Само ме интересува някакъв час! Вечерта, 8 например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Супер! Малко ще закъснея, защото жена ми е на работа до 9 ч., но пък тя може и да не пожелае да дойде! Аз обаче съм там! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Хехе - нали се сещате, че без мене не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Нали се сещаш, че си задължителен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Нали се сещаш, че си задължителен Уф - дано сме двама ....само до магии не съм прибягвал още...уф Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pocketrocket Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Батко Венци ще присъства ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 31, 2006 Author Report Share Публикувано Май 31, 2006 Хихихихиххи, усещам, че се събираме весела компания. Много се радвам )))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Уф - дано сме двама ....само до магии не съм прибягвал още...уфИмам основни познания по Вуду...мога да помогна (в краен случай ще прибегнем да стария изпитан български начин - с дебелата сопа ) Иначе, ако не съм на обекта ще гледам да се появя да ви видя, че ви забравих физиономиите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Бройте ме и мен ( евентуално двама). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Някой от Пловдив/Асеновград, който да ходи на срещата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Ами някой от Варна? иначе ще съм в мислите ви само :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gesha Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 И аз искам да дойда ама следващата седмица ще кажа със сигурност идвам ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост