Vankata Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 ЗдравейтеИмам проблем със копиране на защитен диск на комютъра. Значи имам един диск, в който има най-различни диалози на английски. Аз искам да копирам аудио файловете, който са вътре първо на компютъра а след това на MP3 плейара-ми. За да мога да не вися постояно пред компютъра за да ги слушам, а да си ида в стаята и да си ги слушъм от плейара. Нямам никакво намерение да печеля пари като копурам защитени дискове!Значи пробвах със няколко програми, като CDBurnerXP също и със CloneCD, и с двете създадох image-файлове, след това като ги отворя с демона и се опитам да ги запиша дали ще е на трърдия диск дали ще е на плейара и не тръгват. Ще съм благодарен на всеки които ми помогне. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 ЗдравейтеИмам проблем със копиране на защитен диск на комютъра. Значи имам един диск, в който има най-различни диалози на английски. Аз искам да копирам аудио файловете, който са вътре първо на компютъра а след това на MP3 плейара-ми. За да мога да не вися постояно пред компютъра за да ги слушам, а да си ида в стаята и да си ги слушъм от плейара. Нямам никакво намерение да печеля пари като копурам защитени дискове!Значи пробвах със няколко програми, като CDBurnerXP също и със CloneCD, и с двете създадох image-файлове, след това като ги отворя с демона и се опитам да ги запиша дали ще е на трърдия диск дали ще е на плейара и не тръгват. Ще съм благодарен на всеки които ми помогне. Поздрави.Виж с някоя програма за рипване на CD дали няма да стане... да ги рипнеш в МР3-формат и да ги запишеш тогава на плейъра. Не знам дали имаш такава програма... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Не съм сигурен,че съм те разбрал правилно,но виж ТОВА ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Надявам се дискът е твой?Т.е. това е аудио диск? Ако да, сигурен ли си, че е защитен? Ако да, с каква защита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2009 dimd, после ще погледна програмата и ще видя дали ще стане нещо. Night_Raven, дискат е от тези кадето вървят с книги. Взех си един самоучител по английски и вътре имаше диск. Защитата незнам каква е но съм сигорен, че има такава. Значи Nazikov, много добре според мен го каза. Първо да ги направя във MP3 формат и след това да ги запиша на плейъра. Но как ? Ако нямаше защита щеше да е лесно, но .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Е, докато не се провери с програма, няма как да се разбере дали наистина има защита. Иначе можеш да пробваш с BonkEnc, която е сносна и лесна за работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 dimd, после ще погледна програмата и ще видя дали ще стане нещо. Night_Raven, дискат е от тези кадето вървят с книги. Взех си един самоучител по английски и вътре имаше диск. Защитата незнам каква е но съм сигорен, че има такава. Значи Nazikov, много добре според мен го каза. Първо да ги направя във MP3 формат и след това да ги запиша на плейъра. Но как ? Ако нямаше защита щеше да е лесно, но ....Пробвай с една от тези програми: CDex (безплатна) и платена с пробен период - Easy CDDA Extractor (по-добрата може би). Ако имаш Ashampoo Burning Studio става и с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 CDex е най бързото и лесно решени. Не ти трябва да правиш копие на диска. Програмата смъква аудиото от диска и го конвертира в mp3, после си го качваш на плеъра. И аз имам такива дискове от учебници и поне едно 90% нямат никакви защити. За такива издания не е нужно да се правят защити, ако не си си купил книгите голяма файда, че си попаднал на аудио дисковете към тях, безполезни са. Вече никой няма да тръгне да си учи езика с диск мен в ръката и няколко диска наоколо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Пробвай с една от тези програми: CDex (безплатна) и платена с пробен период - Easy CDDA Extractor (по-добрата може би). Ако имаш Ashampoo Burning Studio става и с нея.С програмката CDex, се получиха нещата. Успях да копирам аудио файловете и да ги конвертирам в MP3-формат. Вече никой няма да тръгне да си учи езика с диск мен в ръката и няколко диска наоколо. Този метод го използвам просто, като допълнение. Един вид усъвършенстване на произношението и доразбиране на някой неща. Искам да благодаря на всички, които се вкючихте в темата. Наистина ми помогнахте! Благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост