Jump to content

Проблем със защитен диск.

Препоръчан пост

Здравейте

Имам проблем със копиране на защитен диск на комютъра. Значи имам един диск, в който има най-различни диалози на английски. Аз искам да копирам аудио файловете, който са вътре първо на компютъра а след това на MP3 плейара-ми. За да мога да не вися постояно пред компютъра за да ги слушам, а да си ида в стаята и да си ги слушъм от плейара. Нямам никакво намерение да печеля пари като копурам защитени дискове!

Значи пробвах със няколко програми, като CDBurnerXP също и със CloneCD, и с двете създадох image-файлове, след това като ги отворя с демона и се опитам да ги запиша дали ще е на трърдия диск дали ще е на плейара и не тръгват.

Ще съм благодарен на всеки които ми помогне.

Поздрави.

Сподели другаде

Здравейте

Имам проблем със копиране на защитен диск на комютъра. Значи имам един диск, в който има най-различни диалози на английски. Аз искам да копирам аудио файловете, който са вътре първо на компютъра а след това на MP3 плейара-ми. За да мога да не вися постояно пред компютъра за да ги слушам, а да си ида в стаята и да си ги слушъм от плейара. Нямам никакво намерение да печеля пари като копурам защитени дискове!

Значи пробвах със няколко програми, като CDBurnerXP също и със CloneCD, и с двете създадох image-файлове, след това като ги отворя с демона и се опитам да ги запиша дали ще е на трърдия диск дали ще е на плейара и не тръгват.

Ще съм благодарен на всеки които ми помогне.

Поздрави.

Виж с някоя програма за рипване на CD дали няма да стане... да ги рипнеш в МР3-формат и да ги запишеш тогава на плейъра. Не знам дали имаш такава програма...

Сподели другаде

dimd, после ще погледна програмата и ще видя дали ще стане нещо.

Night_Raven, дискат е от тези кадето вървят с книги. Взех си един самоучител по английски и вътре имаше диск. Защитата незнам каква е но съм сигорен, че има такава.

Значи Nazikov, много добре според мен го каза. Първо да ги направя във MP3 формат и след това да ги запиша на плейъра. Но как ? Ако нямаше защита щеше да е лесно, но ....

Сподели другаде

Е, докато не се провери с програма, няма как да се разбере дали наистина има защита. Иначе можеш да пробваш с BonkEnc, която е сносна и лесна за работа.
Сподели другаде

dimd, после ще погледна програмата и ще видя дали ще стане нещо.

Night_Raven, дискат е от тези кадето вървят с книги. Взех си един самоучител по английски и вътре имаше диск. Защитата незнам каква е но съм сигорен, че има такава.

Значи Nazikov, много добре според мен го каза. Първо да ги направя във MP3 формат и след това да ги запиша на плейъра. Но как ? Ако нямаше защита щеше да е лесно, но ....

Пробвай с една от тези програми: CDex (безплатна) и платена с пробен период - Easy CDDA Extractor (по-добрата може би). Ако имаш Ashampoo Burning Studio става и с нея.

Сподели другаде

CDex е най бързото и лесно решени. Не ти трябва да правиш копие на диска. Програмата смъква аудиото от диска и го конвертира в mp3, после си го качваш на плеъра. И аз имам такива дискове от учебници и поне едно 90% нямат никакви защити. За такива издания не е нужно да се правят защити, ако не си си купил книгите голяма файда, че си попаднал на аудио дисковете към тях, безполезни са. Вече никой няма да тръгне да си учи езика с диск мен в ръката :) и няколко диска наоколо.
Сподели другаде

Пробвай с една от тези програми: CDex (безплатна) и платена с пробен период - Easy CDDA Extractor (по-добрата може би). Ако имаш Ashampoo Burning Studio става и с нея.

С програмката CDex, се получиха нещата. Успях да копирам аудио файловете и да ги конвертирам в MP3-формат.

Вече никой няма да тръгне да си учи езика с диск мен в ръката :) и няколко диска наоколо.

Този метод го използвам просто, като допълнение. Един вид усъвършенстване на произношението и доразбиране на някой неща.

Искам да благодаря на всички, които се вкючихте в темата. Наистина ми помогнахте! Благодаря!!! :hesthebest:

Сподели другаде