emil9216 Публикувано Септември 22, 2009 Report Share Публикувано Септември 22, 2009 Компютъра е HP dx6050 . След краткотрайно изключване от мрежата windows - а вече не разпознаваше LAN картата и device manager - а показваше че липсват драйвери за eternet controller. Опитах се да преинсталирам драйверите няколко пъти но без резултат , уиндоуса не разпознава LAN картата. Възможно ли е картата да е изгоряла и как да разбера ако е така ? Ако случая е такъв ще мога ли да сменя само LAN картата или ще трябва да сменя цялото дъно ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 22, 2009 Report Share Публикувано Септември 22, 2009 Компютъра е HP dx6050 . След краткотрайно изключване от мрежата windows - а вече не разпознаваше LAN картата и device manager - а показваше че липсват драйвери за eternet controller. Опитах се да преинсталирам драйверите няколко пъти но без резултат , уиндоуса не разпознава LAN картата. Възможно ли е картата да е изгоряла и как да разбера ако е така ? Ако случая е такъв ще мога ли да сменя само LAN картата или ще трябва да сменя цялото дъно ?Ако ти е вградена мрежовата карта и е изгоряла, сменяваш дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 22, 2009 Report Share Публикувано Септември 22, 2009 Kaкво???Nazikov, аз ли нещо не разбрах , или наистина препоръчваш смяна на дъното, защото вградената лан картата е изгоряла???Еmil9216, ако вградената изгърми, не е задължително и дъното да замине. Моята вградената игоря преди почти ...2 години и от тогава съм с външна. Имах късмет да се размина ''само'' с изгоряла лан карта. Тъй че слагаш външна лан карта. Струват не повече от 10 лева. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Септември 22, 2009 Report Share Публикувано Септември 22, 2009 Аз бих пробвал още веднъж да инсталирам драйверите на Lan картата на твое място.Но бих направил няколко неща преди да мина към инсталацията на драйверите.ще извадя кабела от Lan входа,ще спра антивирусната и подобни на нея програми.Чак тогава бих инсталирал новите драйвери от официалния сайт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 22, 2009 Report Share Публикувано Септември 22, 2009 Kaкво???Nazikov, аз ли нещо не разбрах , или наистина препоръчваш смяна на дъното, защото вградената лан картата е изгоряла???Еmil9216, ако вградената изгърми, не е задължително и дъното да замине. Моята вградената игоря преди почти ...2 години и от тогава съм с външна. Имах късмет да се размина ''само'' с изгоряла лан карта. Тъй че слагаш външна лан карта. Струват не повече от 10 лева.Заблудил съм се и по инерция може би от видеокартите... Външна карта може да се постави, да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост