immortal Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 С всеки нов ъпдейт все по-зле става този uTorrent. Не знам дали и вие имате този проблем, но много по бавно работи новата версия 1.8.3. Не засича сийдърите, много е бъгава станала. Колко пъти сменям порта, същата работа. Ако имате такъв проблем и вие пробвайте с по-стара версия 1.7.7 . Върви страхотно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 И аз имам някой наблюдения, че вече 1.8.3. по-бавно ми прихваща сиидърите... Някой път ми казва и да ресна торента... Да не говорим, че като почне да се тегли... нета отиде та, се не видя... По 2 минути презареждам страницата на форума (нета ми е само 1 Mb)... Абе, като всяко нещо, което е било много добро и тачено и тази програмка ще се превърне в обект за присмех и подигравки... Примери: BitComet, FlashGet, BSplayer и други има, които натам вървят, но да не богохулствам... и т.н. Понякога се питам: Тия хора (разработчиците) не виждат ли на къде вървят нещата?! Направо да те е страх да обновиш някоя програма... Много няма да се съгласят с мене, но това нищо не променя, ще дойде вълната на някое ново хитово приложение за масова употреба и за 2-3 години и то ще залезе... И после пак така... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Септември 20, 2009 Report Share Публикувано Септември 20, 2009 С всеки нов ъпдейт все по-зле става този uTorrent. Не знам дали и вие имате този проблем, но много по бавно работи новата версия 1.8.3. Не засича сийдърите, много е бъгава станала. Колко пъти сменям порта, същата работа. Ако имате такъв проблем и вие пробвайте с по-стара версия 1.7.7 . Върви страхотно. Aз нямам оплакване от торрент клиента си и аз сам с 1.8.3 качвам свалям нормално ..свалям с 9.4мб/с и качвам с 5мб/с Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 20, 2009 Report Share Публикувано Септември 20, 2009 Нямам никакви оплаквания от 1.8.3. или по-стара версия. immortal, draco_volans най-вероятно проблемите ви са от доставчика. Или от настройките на програмата ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 20, 2009 Report Share Публикувано Септември 20, 2009 Нямам никакви оплаквания от 1.8.3. или по-стара версия. immortal, draco_volans най-вероятно проблемите ви са от доставчика. Или от настройките на програмата ??? Не. С предната и по-предната версии, при едни и същи настройки, нямах никакви забележки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост