deyan Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Да си помогнем! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Да си помогнем!Браво deyan!Страхотно е, че си постнал тази подписка. Мисля, че всеки нормален човек в тази страна, трябва да се подпише. Няма нищо излишно или нелогично в исканията. Децата са нашето бъдеще. Ако не направим нищо за тях, ще си останем само с миналото. Дано най- после се вземат мерки по въпроса и да се радваме на щастливи и спокойни деца и родители.Аз се подписах- вие сте на ход. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 И аз с готовност дадох моя подпис, макар да не мисля, че това ще промени нещо. Не защото смятам, че моят подпис е маловажен, напротив, а защото не мисля, че и 2 000 000 подписа биха трогнали който и да било от властта. Честно казано смятам, че бих могъл да спечеля повече съчувствие от някое парче асфалт, отколкото от политици. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Искрено се надявам тази инциатива да помогне. Още вечера я видях във форума на bg mama, там дискусиите в тази връзка са много интензивни. Изразих желанието си в ЛС на потребителката, пуснала линка Софтвизия да станем парньор в това начинание. Колкото повече подписа се съберат, толкова по-голяма става вероятността нещо да се промени. Освен инициативата с подписите във форума на майките видях, че се организират и протести на 1ви Юни в Пловдив и София. Те ще бъдат ридружени с отворени писма до власт имащите. В София ще бъде в градинката м/у НС и СУ, от 9 до 13. , а в Пловдив - шествие от площад Съединие. Нека направим нещо, за да вземем нашия живот в наши ръце, и да осигурим бъдеще на нашите деца! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Нека направим нещо, за да вземем нашия живот в наши ръце, и да осигурим бъдеще на нашите деца!И да променим бъдещето на децата ни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 31, 2006 Author Report Share Публикувано Май 31, 2006 Ами да Ви кажа аз не съм оптимист за това! Ако знаете каква бумажтина е за тези детски не е работа! Просто хората в един момент решават, че тези 20 лв. не си заслужават нервите и се отказват! Аз в момента чакам да започнат да ми ги превеждат, но преди това имаше "този документ не ми трабва", а после се обаждат по телефона "елате го донесете"! И така няколко пъти! Но вече ставам тъп и упорит! Не че ще са ми в помощ чак толково много, но поне ще му купя нещо и той ще е щаслив! Така излиза, че държавата е ощасливила детето ми! Куриоз! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Признавам-пиша и плача ! Унищожиха ни !Нима незнаят господата,проблема ?Не мога да продължа ! Там съм под № 10062 ! Значи има шанс ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Най-много ме е яд, когато чуя "Държавата да не е длъжна да ти храни и отглежда детето, та искаш нещо от нея?" или "Защо сте го родили това дете, като не можете да го отгледате?" Идва ми направо да вия от болка и от безсилие пред такова тъпоумие. Да, детето съм го родила аз, но в паспорта му пише не само моето име, ами и българин - т.е. не е само от моето семейство, а и от нашето, на всички българи. И както трябва аз да се грижа за него /основно/ така и държавата България трябва да даде своя принос. Защото нашите деца са бъдещата държава, а моето дете като порастне ще се грижи за мен, но ще плаща и пенсиите на сегашните ни управници /ако не е съсипано от немотия и психически обременено вече от простотиите им/. Още много мога да говоря по темата, но вие май си ги знаете тези неща, а тези, от които зависи оправянето им се правят, че не чуват ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост