niks_17 Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 Здравейте!Искам да ви попитам точно с какво значение са Service Pack-овете?И ако може някой да ми каже кой Service Pack(1,2или3)е най-добър за Windows Vista Home Premium?Благодаря предварително!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 Здравейте!Искам да ви попитам точно с какво значение са Service Pack-овете?И ако може някой да ми каже кой Service Pack(1,2или3)е най-добър за Windows Vista Home Premium?Благодаря предварително!!Service Pack 1 има, за две не знам дали има за тази. SP3 има за ХР. Той не ти ли идва с ъпдейтите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 Service Pack 2 - http://www.softvisia.com/download.php?view.1211 / това е само ъпдейта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 19, 2009 Report Share Публикувано Септември 19, 2009 Здравейте!Искам да ви попитам точно с какво значение са Service Pack-овете?И ако може някой да ми каже кой Service Pack(1,2или3)е най-добър за Windows Vista Home Premium?Благодаря предварително!!Сервизните пакети са важни за всяка една операционна система, защото предоставят много обновления накуп, а понякога и допълнителни екстри от просто сбора на всичките обновления. Това е най-важно за сигурността, която се повишава заради инсталираните обновления. Възможно е да се добави нова функционалност. Също е възможно да се подобри съвместимост и/или стабилност при работа с приложения. В случая с Vista SP1 повиши и производителността, но това обикновено не е характерно за сервизните пакети.Като цяло инсталацията на сервизни пакети е важно нещо и е много, много препоръчително винаги да е инсталиран най-новият пакет. За Vista най-добрият е, както вече казах, последният. Към настоящия момент това е SP2. Линк вече има. P.S.: не е нужно да използваш 1000 удивителни знака следващия път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niks_17 Публикувано Септември 20, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2009 Пак ви благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост