Jump to content

Проблем при стартиране на Resident Evil 5

Препоръчан пост

Не съм пробвал Resident Evil 5, но понеже и аз съм с ATI EAX1950Pro, имам проблем с играта Silent Hill Homecoming, за която дават минимални изисквания HD 2400 Pro.

Относно драйверите, аз също бях с версия 9.3 и след следване на стъпките в темата, за която ти дадох линк се обнови до версия 9.8 безпроблемно. :bye:

Сподели другаде

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Не съм пробвал Resident Evil 5, но понеже и аз съм с ATI EAX1950Pro, имам проблем с играта Silent Hill Homecoming, за която дават минимални изисквания HD 2400 Pro.

Относно драйверите, аз също бях с версия 9.3 и след следване на стъпките в темата, за която ти дадох линк се обнови до версия 9.8 безпроблемно. :bye:

аз го направих така: първо от add remove program деинсталирах всичко с името ати,после под сейв мод изчистих с driver cleaner и с cab cleaner също .чак след това инсталирах новите драйвери чрез двоен клик в/у файла на драйвера.

Сподели другаде

Аз лично ползвам програмата DriwerSweeper, само че по стара версия-1.5.5, но не вярвам с новата да има проблеми. Другите стъпки са точно така, както ги описваш.
Сподели другаде

абе както изглежда всичко утива към смяна на картата...

взех и за клок да се замислям,я кажете има ли смисъл и ако да на колко да се клокне проца ,и дали отпада гаранцията му?

ASROCK ALIVENF6G-VSTA AM2

ATHLON64 4000+X2/AM2/BOX

1GB DDR2 800 A-DATA x2

SAPPHIRE X1650 256M GDDR3PICE

CASE CX-2167-02/350W

Сподели другаде

ATI не са лоши видеокарти, но разработчиците на драйвери не си вършат добре работата. Аз когато си купих моята, беше на върха като производителност в ценовия си диапазон. Вървяха много добре всички нови игри. След излизането на новата серия на ATI HD..., започнаха проблемите. Не знам дали писачите на драйвери или тези, които правят игрите имат вина, но резултата при ATI картите е налице. В момента новите модели на ATI, пак са много добри в ценовия си диапазон, но най-вероятно след като излязат нови серии, ще започнат проблемите и за HD. Преди сегашната си видеокарта имах nVidia. Никога съм нямал проблеми с драйвери и игри. В момента нямам много време за игри и затова нямам оплаквания от картата, но ако реша да я сменям, отново бих се насочил към nVidia. :peace:
Сподели другаде

ATI не са лоши видеокарти, но разработчиците на драйвери не си вършат добре работата. Аз когато си купих моята, беше на върха като производителност в ценовия си диапазон. Вървяха много добре всички нови игри. След излизането на новата серия на ATI HD..., започнаха проблемите. Не знам дали писачите на драйвери или тези, които правят игрите имат вина, но резултата при ATI картите е налице. В момента новите модели на ATI, пак са много добри в ценовия си диапазон, но най-вероятно след като излязат нови серии, ще започнат проблемите и за HD. Преди сегашната си видеокарта имах nVidia. Никога съм нямал проблеми с драйвери и игри. В момента нямам много време за игри и затова нямам оплаквания от картата, но ако реша да я сменям, отново бих се насочил към nVidia. :peace:

аз също :thumbsup:

но се замислям да клокна проца и картата и да видя какво ще излезе

Сподели другаде

Да, линка е точния. Между другото, и във форума на AMD има оплаквания от същия проблем като при теб . Явно не си единствения и причината може и да се окаже в самите карти от серии х1ххх . http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...threadid=118923

Препоръките им са- Ако не стане 9.3 , пробваш драйвър 9.8.. Ако и това не помогне ...купуваш си нова карта. До колко обаче писалите това са компетентни, не знам.

това да не би да е по-нов драйвер за в.картата

http://www.softvisia.com/download.php?view.321

Сподели другаде

Аз пробвах да го инсталирам този драйвер, но не стана, защото моята не е от тези, които се поддържат от тази версия. Сигурно и ти няма да можеш. В момента съм с версия 9.8, която е последна за ATI X1..., според официалния сайт.
Сподели другаде

Аз пробвах да го инсталирам този драйвер, но не стана, защото моята не е от тези, които се поддържат от тази версия. Сигурно и ти няма да можеш. В момента съм с версия 9.8, която е последна за ATI X1..., според официалния сайт.

май и при мен е същото

post-10309-1253565170_thumb.jpg

а с ati tray tools може ли да се клокне картата

Сподели другаде

а с ati tray tools може ли да се клокне картата

Може би съм закъснял с отговора, но моята се клоква успешно с въпросната програма. Предполагам, че и твоята ще може.

Сподели другаде

абе както изглежда всичко утива към смяна на картата...

взех и за клок да се замислям,я кажете има ли смисъл и ако да на колко да се клокне проца ,и дали отпада гаранцията му?

ASROCK ALIVENF6G-VSTA AM2

ATHLON64 4000+X2/AM2/BOX

1GB DDR2 800 A-DATA x2

SAPPHIRE X1650 256M GDDR3PICE

CASE CX-2167-02/350W

Твърдо отива работата към смяна на видеокартата. Гаранцията на процесора не отпада при овърклок стига да не се повреди - само ако смениш оригиналния охладител, ако е бил в комплект. Тези процесори нямат много потенциал за овърклок, може и дъното да не разполага с необходимите опции. Картата е по-належаща за смяна.

Сподели другаде