Jump to content

Проблем при стартиране на Resident Evil 5

Препоръчан пост

post-10309-1253478021_thumb.jpg

май не стана

....при мен преди месеци се получаваше така, а всъщност имаше по-нови драйвъри. Нещо да си пипал по уина? Иначе другия вариант е да тръсиш драйвър за монитора от сайта на производителя им. Я кажи модела на монитора ти

Сподели другаде

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

....при мен преди месеци се получаваше така, а всъщност имаше по-нови драйвъри. Нещо да си пипал по уина? Иначе другия вариант е да тръсиш драъвър за монитора от сайта на производителя им. Я кажи модел ана монитора ти

нищо не съм пипал освен че май са ми повечко игрите,ако имма значение това. монитора е asus vw198

Сподели другаде

нищо не съм пипал освен че май са ми повечко игрите,ако имма значение това. монитора е asus vw198

Грешка. Не е това. Изчакай, че сайта им зарежда много бавно

http://support.asus.com/download/download....=en-us&os=8 . Toва е сайта на асус и за твоя модел това намира. A това не са драйвъри. Странно

Напълно възможно е картата да не може да подкара играта, но грешката щеше да е друга, ако това е причината. Поне това което прочетох в линка, който дадох по-горе....така излиза

Сподели другаде

Възможно е пък с тази карта да не може да тръгне играта. Примерно дават я, че не става със GeForce 7300 серията. За ATI Radeon минимума е HD 2400 Pro. Ти инсталира ли видеодрайверите версия 9.8?

Сподели другаде

http://www.skatafka.com/download.php?file=...c2cb6eff1d2a6e7

качих го тук, че да не объркаш да изтеглиш нещо друго. Дано аз не съм объркал обаче. :haha:

ако това е драйвер за монитора ,чувал съм че ставало и с други драйвери на други марки,ок чакам

Възможно е пък с тази карта да не може да тръгне играта. Примерно дават я, че не става със GeForce 7300 серията. За ATI Radeon минимума е HD 2400 Pro.

много е възможно ,макар че гта4 я дават с мин ати1900 пък си тръгва играта макар и на мин.настройки и с леко насичане

Възможно е пък с тази карта да не може да тръгне играта. Примерно дават я, че не става със GeForce 7300 серията. За ATI Radeon минимума е HD 2400 Pro. Ти инсталира ли видеодрайверите версия 9.8?

ами аз ги инсталирах ама пак са си старите 9.3 :haha: :crazy1:

а какво може да е това след като не са драйвери...?

еми остава ми да пробвам да инсталирам драйвера на картата върху старият без чистене и да видя какво ще стане.ако оплескам нещата ще мога ли да ги оправя от sistem restore points щото си я направих преди да почна да се ровичкам?

Сподели другаде

Не намирам драйвър за монитора ти. :no: Дори в сайта на Асус не изкарва такъв. Малко тъп въпрос, но ти от къде се опитваш да стартираш играта? От launcher-a или от другите две RE5DX9\RE5DX10? :haha:

Не разбирам как ще инсталираш 9.8 версия, а ще ти показва 9.3? Сигурен ли си че драйвъра който инсталираш е 9.8? На 100% ?

Сподели другаде

еми остава ми да пробвам да инсталирам драйвера на картата върху старият без чистене и да видя какво ще стане.ако оплескам нещата ще мога ли да ги оправя от sistem restore points щото си я направих преди да почна да се ровичкам?

Пробвай.

Сподели другаде

Не намирам драйвър за монитора ти. :no: Дори в сайта на Асус не изкарва такъв. Малко тъп въпрос, но ти от къде се опитваш да стартираш играта? От launcher-a или от другите две RE5DX9\RE5DX10? :haha:

сега видях че там където е модела на монитора има два номера единият който написах и още един същият само че с S отзад.

опитах да стартирам първо от launcher-a а после и от другите ,но от тях направо дава ерор а от launcher-a поне тръгва в началото

Не разбирам как ще инсталираш 9.8 версия, а ще ти показва 9.3? Сигурен ли си че драйвъра който инсталираш е 9.8? На 100% ?

ами сигурен съм нали го изтеглих от оф.сайт и съвпада с този който ми дадохте тук с линк

Сподели другаде

Да, линка е точния. Между другото, и във форума на AMD има оплаквания от същия проблем като при теб . Явно не си единствения и причината може и да се окаже в самите карти от серии х1ххх . http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...threadid=118923

Препоръките им са- Ако не стане 9.3 , пробваш драйвър 9.8.. Ако и това не помогне ...купуваш си нова карта. До колко обаче писалите това са компетентни, не знам.

Сподели другаде

Да, линка е точния. Между другото, и във форума на AMD има оплаквания от същия проблем като при теб . Явно не си единствения и причината може и да се окаже в самите карти от серии х1ххх . http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...threadid=118923

Препоръките им са- Ако не стане 9.3 , пробваш драйвър 9.8.. Ако и това не помогне ...купуваш си нова карта. До колко обаче писалите това са компетентни, не знам.

Ето затова предпочитам видеокартите на nVidia. С тези на ATI може да има проблеми с някои игри и приложения понякога.

Сподели другаде

Ето затова предпочитам видеокартите на nVidia. С тези на ATI може да има проблеми с някои игри и приложения понякога.

Да ти кажа, пробвал съм всички официални драйвъри на нвидия в последната ...година и 7-8 месеца. Нито един, ама абсолютно нито един от тях не ми е бъгвал никога нищо. Сменял съм понякога по 3-4 различни на ден , включително и бета версии, никакви проблеми. Много стабилни. Инсталираш ги и забравяш за тях. Ако съм имал проблем с някоя игра, в последствие се е оказвала друга причината, но не и драйвъра.

Сподели другаде

Да ти кажа, пробвал съм всички официални драйвъри на нвидия в последната ...година и 7-8 месеца. Нито един, ама абсолютно нито един от тях не ми е бъгвал никога нищо. Сменял съм понякога по 3-4 различни на ден , включително и бета версии, никакви проблеми. Много стабилни. Инсталираш ги и забравяш за тях. Ако съм имал проблем с някоя игра, в последствие се е оказвала друга причината, но не и драйвъра.

то и аз предпочитам енвидиа ама като си копувах компа не разбирах абсолютно нищо ,а от мост казаха че по-принцип с ати се играели по-добре НОВИТЕ игри.предполагам е имал предвид един ценови клас,или е искал да си продаде ати карта...

инсталирах 9.8 направо върху 9.3 и пак си е 9.3 :crosseyes1: като го инсталирам само през express(recomended) а не през custom.

Сподели другаде

Погледни тази тема. По точно-"Как се деинсталират драйвери?". А ето и линк за последната версия на directx 9.0c, която също евентуално трябва да обновиш.
Сподели другаде

Погледни тази тема. По точно-"Как се деинсталират драйвери?". А ето и линк за последната версия на directx 9c, която също евентуално трябва да обновиш.

темата съм я чел и точно така направих обаче явно има друг проблем,а дх съм го обновил вчера и пак не стана.

Сподели другаде