Jump to content

Проблем при стартиране на Resident Evil 5

Препоръчан пост

здравейте,

инсталирах играта но има проблем а незнам какво означава това:

post-10309-1253384209_thumb.jpg

играта зарежда на клипчето в началото няма картина а само звук и надписи(настройките са на мин.) като мине клипът не тръгва играта а излиза това. някой ми каза че ми трябвало драйвер за монитора!!!??? за пръв път чувам такова нещо.та ако някой има идея какво е това моля да ми помогне.

монитора ми е ASUS VW198S а в.картата ATI RADEON 1650 знам че е слаба но подкарвам гта4 ,кризис,нфс шифт ,но тази игра нестава :(

дали да си губя времето да инсталирам драйвер за монитора ,не знам...

Сподели другаде

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Преинсталирай DirectX 9 да видим. Пише, че има грешка там нещо.

аз мисля да инсталирам новият драйвер на в.картата щото съм с 9.3 а гледам че има 9.8 и ако пак не стане ще се пробвам да преинсталирам дх-са .чувал съм че при инсталирането игрите сами си го обновяват (ДХ-са).ако това е така има ли смисъл да го преинсталирам?

Сподели другаде

аз мисля да инсталирам новият драйвер на в.картата щото съм с 9.3 а гледам че има 9.8 и ако пак не стане ще се пробвам да преинсталирам дх-са .чувал съм че при инсталирането игрите сами си го обновяват (ДХ-са).ако това е така има ли смисъл да го преинсталирам?

Ами щото нещо такова пише в съобщението - за фатална грешка в приложението... DX 9. Пробвай с нов драйвер.

Сподели другаде

Ами щото нещо такова пише в съобщението - за фатална грешка в приложението... DX 9. Пробвай с нов драйвер.

мерси за разяснението,още утре се захващам с таз сложна задача :giggle:

Сподели другаде

мерси за разяснението,още утре се захващам с таз сложна задача :giggle:

Какво пречи веднага? Сваляш новите видеодрайвери и инсталираш. Може и DX 9 - в една нова папка му даваш да се разархивира, че ще изсипе един самосвал файлове. Стартираш DXSETUP.EXE.

Сподели другаде

Какво пречи веднага? Сваляш новите видеодрайвери и инсталираш. Може и DX 9 - в една нова папка му даваш да се разархивира, че ще изсипе един самосвал файлове. Стартираш DXSETUP.EXE.

ами нали първо се деинсталират старите и после с драйвер клийнър се чистят разни други файлове и т.н. а дх незнам как се инсталира и от къде се сваля .а новата папка за която казваш след инстала на дх може ли да се изтрие?

Сподели другаде

...а дх незнам как се инсталира и от къде се сваля .а новата папка за която казваш след инстала на дх може ли да се изтрие?

Как да не знаеш бе човек, нали имаш лично твоя тема за това: цък Следваш си всичко в нея, което съм обяснил, само че използваш DirectX 9c (August), който е последния... Ако искаш от тук го изтегли, ако искаш от сайта на M$... След като веднъж го инсталираш, временната папка (със самосвала архивчета) можеш да я делнеш.

Преди да смениш драйверите на видеото трябва да махнеш и почистиш от старите и след това слагаш новите.

Сподели другаде

Как да не знаеш бе човек, нали имаш лично твоя тема за това: цък Следваш си всичко в нея, което съм обяснил, само че използваш DirectX 9c (August), който е последния... Ако искаш от тук го изтегли, ако искаш от сайта на M$... След като веднъж го инсталираш, временната папка (със самосвала архивчета) можеш да я делнеш.

Преди да смениш драйверите на видеото трябва да махнеш и почистиш от старите и след това слагаш новите.

да ,знам че имам и такава тема ,но след като я постнах бях по цял ден и нощ на работа и сега като дремна малко :) се захващам да изчета темите си обстойно ,и започвам бърникането ...

а и точно линк ми трябваше че незнам кой е последният д.хикс ;)

мерси много за помоща

Сподели другаде

а само да попитам :след като изчистя cab файловете те пак си остават в графата в driver cleaner>cab cleaner ,така ли трябва да е?докато тече чистенето изписва "cleaning"а след това "creating new file" и си стоят като в началото...

Сподели другаде

а само да попитам :след като изчистя cab файловете те пак си остават в графата в driver cleaner>cab cleaner ,така ли трябва да е?докато тече чистенето изписва "cleaning"а след това "creating new file" и си стоят като в началото...

Може и да не деинсталираш старата версия видеодрайвери, аз например не ги деинсталирам. Направо инсталирам новата версия. Няма проблеми. Ако инсталирам по-стара версия отново след новата, то тя вече автоматично си ги деинсталира, рестартира и се инсталира. Същото е и с DirectX 9 - просто инсталираш.

Сподели другаде