Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2010 Report Share Публикувано Октомври 29, 2010 AEnglish Dictionary XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Октомври 29, 2010 Report Share Публикувано Октомври 29, 2010 А някой да знае речник от унгарски на български и от български на унгарски? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 29, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2010 Night_Raven, има ли възможност да се добавят думи или да се ъпдейтва по някакъв начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2010 Report Share Публикувано Октомври 29, 2010 А някой да знае речник от унгарски на български и от български на унгарски?Мисля, че няма такъв. Ще трябва да ползваш translate.google.com. Night_Raven, има ли възможност да се добавят думи или да се ъпдейтва по някакъв начин?Не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 29, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2010 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lastchy Публикувано Ноември 4, 2010 Report Share Публикувано Ноември 4, 2010 а някой знае ли английско български речник ,който ако въведем даден текст да бъде преведен на прилично ниво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 8, 2010 Report Share Публикувано Ноември 8, 2010 Има но е платена програмата (макар, че бях срещал и безплатна версия, но с ограничения във функциите и)!Ето: WebTrance 3.0:67 - Softvisia.comОбаче работи само с Windows 98/ME/2000/2003 Server/XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2010 Нещо странно стана с този речник. Когато искам да потърся дума, която започва с W ми излизат български думи с Ю и Я. Когато искам да преведа българска дума, която започва със С, на английски ми излзиат английски думи с буквата N (каквато и българска дума да се опитам да въведа не ми приема кирилицата. Излзиат ми думи само с Ю и Я). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2010 Report Share Публикувано Ноември 30, 2010 При мен не е имало такъв проблем. Можеш да пробваш да преинсталираш програмата. Ако това не помогне, значи може би имаш някакъв процес, който бърка нещата по някакъв начин. Можеш да провериш дали под Safe Mode има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Преинсталирах го, но същата работа :(. Можеш ли да ми препоръчаш друг речник? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 10, 2010 Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Ами, освен SA Dictionary и AEnglish Dictionary се сещам единствено за EuroDict XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост