nono Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Здравейте!Имам курсова работа не е сложна но немога да я донаправя сам ... И търся някой,който разбира да ми я донаправи срещу заплащане!Не е сложно (ако го знаеш ) Благодаря предварително Ако има някой ,който може да ми помогне да ми пише или на mihos89@abv.bg или тука на ЛС да му кажа какво трябва да се направи!Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Не мисля, че трябва да е срещу заплащане. Може да сложиш тук условието ако искаш да ти се помогне, ако не плащай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Меко казано, VIS е много, много прав! В този форум никой не помага за пари! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Не мисля, че трябва да е срещу заплащане. Може да сложиш тук условието ако искаш да ти се помогне, ако не плащай Точно нака :РХем и с Вис да си упражним знанията по Паскал, не че са кой знае какви ;д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Септември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2009 Все пак това е отделено време от ваша страна и най вече интелектуален труд,а той е може би най-скъпия ... и заради това Но мн ви благодаря ето го условието Да се състави програма на Паскал,която с данните:-име на струдент(string);-ЕГН;-факултетен номер;-група;-оценки по 10 предмета;Извършва следните действия;-създава файл с данни,добавя данните на новите студенти и променя данните на студент(по зададен факултетен номер);-отпечатва имената на всички студенти;-изчислява средния успех на всеки студент и го отпечатва (име-ср.успех);-извежда имената и групата на студентите с повече от 2 двойкиПрограмата да работи с меню Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 Аз лично бих могъл да направя първите четири условия, които не са достатъчни. До там се простират знанията ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Септември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2009 ами ок все пак е нещо.Благодаря много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Oxygen_power Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 здравейте миналата година свърших с изучаването на паскал обаче ми е интересно как ще се направи меню, защото не съм го учила. Ако някой напише програмата ще може ли да я постне тук, за да видя как се прави това меню Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Септември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2009 може да я триете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 може да я триете Вече имаш програмата или вече не ти трябва да правиш курсова работа? Ако е 1вото ще може ли да пуснеш кода тук (естествено, ако не е проблем), че вече ставаме двама, които искат да научат как се правят менюта в паскал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Септември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2009 ами намерих кой да ми помогне ,но още не е готова като е готова ще я кача Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Октомври 28, 2009 Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 Идеята за заплащането на мене пък ми допада , а и като искаш помощ за пълна програма единствения начин някой да ти я направи като хората, е да си му платил за това . И на мен ми се иска обаче хората да поустват повече от сорса който правят, за да може човек да се учи. Мразя като искам помощ за нещо и ми кажат, че това било упражнение да се науча и професора ми примерно нямало да се зарадва ако някой друг ми напишел кода. Аз ако разбирах всичко, каквото искат професорите от задачите си, сам щях да си ги пиша без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост