Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 На лаптопа имам флашка с тв тунер.Какво трябва да направя,за да мога да гледам онлайн телевизия.Можете ли да ми препоръчате програма на която да гледам и да ми обясните как става номера.Какво трябва да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 1. Предполагам, че искаш да кажеш, че имаш външен TV тунер на USB интерфейс.2. За гледане на онлайн телевизия въпросният тунер не влиза в употреба. А гледането на такава телевизия може да се извършва по различни начини, зависи как се излъчва потока. За коя телевизия става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Става въпрос за гледане на телевизия.Не е задължително онлайн.Примерно като съм на път и пускам да гледам тв.Еми имам тунер който е като флашка,вкарва се и уж трябва да мога да гледам тв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Странното е,че с която и програма да се опитам да гледам телевизия все ме снима камерата на лаптопа и вместо телевизия гледам себеси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 На лаптопа имам флашка с тв тунер.Какво трябва да направя,за да мога да гледам онлайн телевизия.Можете ли да ми препоръчате програма на която да гледам и да ми обясните как става номера.Какво трябва да направя? Mоже ли да посочиш какъв е модела на този тунер и има ли към него диск с драйвери?Eто и една програма:TVU Player Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Диск с драйвери нямам.Модела е U8000. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Диск с драйвери нямам.Модела е U8000.Най вероятно и затова те снима камерата,ако не е инсталиран драивер а снякоя програма си се опитал да гледаш телевизия се задейства камерата.Виждал съм това да се случва пи неправилно инсталиране на скенер.В самата програма която ползва скенера не намираше устройство скенер и правеше снимки.След като инсталирах драйверите и избрах устройственото с което да работи програмата.Затова виж дали са инсталирани драйверите за хардуера в Device manager, ако не са ето свали от официалния сайт GT-U8000-RH Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Я кажи по подробно за тая флашка, която е тунер производител и модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Я кажи по подробно за тая флашка, която е тунер производител и модел.Gigabyte GT-U8000-RH. Не следиш ли темата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Night_Raven нямаше нужда от ебавки,щом питам значи не знам как става.Дори си нямам и на идея какво трябва да направя и затова обясненията ми звучът толкова абсурдни.help с правилните драйвери съм,никаква промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Къде пък видя ебавка?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Съжалявам че не можа да ти помогна На сайта на производителя пише някои неща.Има и упътване как се свързва и какво минимално ти е необходимо:Notebook>USB TV Dongle>TV Signal Adapter>Digital TV Antenna. После се слагат драйверите,инсталираш някои TV player и всичко трябва да тръгне по нормалния ред.Гледам производителя е препоръчал TV player(PowerCinema 6 USB ATSC ), но той е платен за жалост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Благодаря за помощта все пак. Мисля,че ми липсва антената и затова не става,bluetooth-а ми би трябвало да действа като антена,но сега не е в мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Gigabyte GT-U8000-RH. Не следиш ли темата? Темата е следя под лупа , но ако наистина е Gigabyte GT-U8000-RH къде по ангелите е флашката?http://www.skroutz.gr/sku_pictures/0020/7075/tv_u8000_sets_big.jpg ПП. Грешката е моя. Мислех че е Gigabyte GT-U8000-RH е тунер с USB фейс и отделно захранване, пак то кво било.http://images.tweaktown.com/content/1/1/1156_3.jpghttp://images.tweaktown.com/content/1/1/1156_4.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 провери си настройките на програмата със която гледаш тв от там укажи че ще ползваш тв тунера а не камерата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост