panevdd Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 ozic, разгледай тази тема и тествай системата - според мен проблемът е хардуерен.Ще бъде добре, ако можеш да погледнеш температурите и напреженията и напишеш тук какви стойности си отчел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Казаното се отнася за тоя модел лаптоп на мой познат.Пробвал съм с XP,но след известно време се скапваше.От година и половина е с Виста и си върви още.Уточнявам че това най вероятно е от драйверите на Dell Inspiron 1545 а не от самата ОС.Аз също имам Dell Vostro,който модел е доста близък до предходния и с Виста се държи много по добре.Без да се правя на голям капацитет, но този модел 1545 се появи някъде около нова година (може и малко преди преди това), а от февруари месец, дъщерята на шефа го разтрива и то на ХР! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Без да се правя на голям капацитет, но този модел 1545 се появи някъде около нова година (може и малко преди преди това), а от февруари месец, дъщерята на шефа го разтрива и то на ХР! Xa,xa,xa,xa ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2009 Занесох го на сервиз. Оказа се, че харда се е развалил нещо. Изгоряла част от него. За 2-3 дена ще е готов. Гаранцията го поема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост