gogocuk Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Здравейте! Имам един такъв проблем.Баща ми живее на село и е доста възрастен.Често се налага да провеждам тел. разговори с него но понеже е с ампутирани крайници( ръце) се налага да поискам помощта на комшиите които не винаги са там. Та въпросът ми е:Дали не е възможно да му предоставя мобилен тел. който сам да се включи след няколко позвънявания да речем.От проведените разговори с операторите от Глобул и М тел ми заявиха, че такъв вид услуга не предлагат а по скоро трябявало да се настрои телефонния апарат!Бихте ли ми дали съвет. Предварително ви благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Да, от апарата е. Не знам дали всеки телефон има такава опция, но поне повечето би трябвало да имат според мен. Моят например има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Да, от апарата е. Не знам дали всеки телефон има такава опция, но поне повечето би трябвало да имат според мен. Моят например има.Да, има такава опция на телефона но трябва да му са включени постоянно слушалките. Друга идея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Да, има такава опция на телефона но трябва да му са включени постоянно слушалките. Друга идея?На мястото на слушалките, може да се включи и друго устрайство, което да има същите функции.Например, лесно е да се свържат слушалките към отделен микрофон и например, колонки от компютър.... Просто елементарна жичкажийска работа.... Човек с минимум познания, поялник, тефлон, колофон, 2-3 кабелчета и изолирбанд и ще се справи!!!! Време за изпълнение -2-20 мин, в зависимост от опита! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост