tanz Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Днес като си включих компютъра видях нова икона- на McAfee Security Skan. Проблемът е , че аз не съм инсталирала тази програма. Имам NOD32 и стена Mamutu. Какво да правя ??? Да деинсталирам ли McAfee-то. За първи път ми се случва нещо само да ми се инсталира ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Някой друг работил ли е на компютъра през времето, когато ти не си? Иначе ако не ти трябва, можеш да я деинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanz Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Night Raven , БЛАГОДАРЯ за бързата реакция. Никой друг не работи на компютъра ми и за това така се изненадах. Ще я изтрия , иначе много антивирусни стават, ще вземе да се получи обратен ефект. Веднъж ползвах едновременно Панда и Нортън и голяма беля стана...А сега просто се учудих, че нещо се е самонастанило. Как е станало това?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasko073 Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Ако си инсталирала Foxit Reader , McAfee Security Skan се инсталира също , при инсталацията има отметка дали да се инсталира или не . Ако не си инсталирала Foxit Reader провери последно какво е инсталирано ,може да върви и с други програми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanz Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 БЛАГОДАРЯ , Vasko073 . Ще проверя , не се бях сетила за тази възможност , а и ще внимавам повече когато свалям и инсталирам нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост