tedy7o Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Когато реша да си вляза в скайп ми изписла "Нопознати скайп име или парола" ... и не мога да си вляза в скайп .. а пък приятелите ми ми казват че им изпраштам някакав файл ... а пък не съм в скайп , явно е вирус . Натискам на забравена парола и вскичко е ок ама като си въвеждам скайп името за смяна ма паролата не ми излиза скайп името... и не мога да я сменя и искам да си изтрия скайпа... или някакси да вляза в него МОЛЯ помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Когато реша да си вляза в скайп ми изписла "Нопознати скайп име или парола" ... и не мога да си вляза в скайп .. а пък приятелите ми ми казват че им изпраштам някакав файл ... а пък не съм в скайп , явно е вирус . Натискам на забравена парола и вскичко е ок ама като си въвеждам скайп името за смяна ма паролата не ми излиза скайп името... и не мога да я сменя и искам да си изтрия скайпа... или някакси да вляза в него МОЛЯ помогнете миАнтивирусна програма имаш ли? Каква е и сканирал ли си за вируси; освен нея друга спомагателна - като например Malwarebytes' AntiMalware - за сканиране против зловреден код имаш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedy7o Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Антивирусна програма имаш ли? Каква е и сканирал ли си за вируси; освен нея друга спомагателна - като например Malwarebytes' AntiMalware - за сканиране против зловреден код имаш ли? Еми пробвала съм да влизам от няколко компютри и не става ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Еми пробвала съм да влизам от няколко компютри и не става ...Аз питам едно, ти отговаряш друго... Иначе можеш да си направиш нов акаунт, не се трие старият доколкото знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост GNN Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Когато реша да си вляза в скайп ми изписла "Нопознати скайп име или парола" ... и не мога да си вляза в скайп .. а пък приятелите ми ми казват че им изпраштам някакав файл ... а пък не съм в скайп , явно е вирус . Натискам на забравена парола и вскичко е ок ама като си въвеждам скайп името за смяна ма паролата не ми излиза скайп името... и не мога да я сменя и искам да си изтрия скайпа... или някакси да вляза в него МОЛЯ помогнете миМоже да се трие да като не влизаш в него 3,4 месеца и изтрит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост