Sorsha Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Здравейте, имам Виста 64 бит. версия. Проблема ми е следния, непрекъснато ми пълни С:/ с files който не знам къде са. Самата папка на Вистата ми е близо 22 гб. Дискът ми е 600 гб. целия С:/ ми е 60 гб. на които е Вистата. От време на време права диск клин и ми прави място около 6-7 гб. и остават заети 53 гб. Казаха ми че било бъг във Вистата или са ме излъгали? Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 http://translate.google.com/translate?hl=b...history_state0= Влез във форума и ще имаш възмозност да научиш всичко за Windows Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sorsha Публикувано Септември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2009 Опеделено точно за този проблем не видях нищо. Но все пак благодаря. Може би най-добре ще е да мина Win 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост